Volleyballen bij US

US Volleybal is een van de grootste volleybalverenigingen van Amsterdam. Het eerste damesteam van de vereniging speelt in de topdivisie, de heren van het eerste team spelen in de tweede divisie. In totaal heeft de vereniging ruim 200 leden, verdeeld over 9 damesteams en 7 herenteams. Thuiswedstrijden worden gespeeld op zaterdag in de Amstelcampus in Amsterdam.

Lijkt het jou leuk om bij US te volleyballen? Je bent meer dan welkom! Schrijf je nu in om 3 keer gratis mee te trainen of schrijf je direct in om lid te worden van de gezelligste en grootste volleybalvereniging van Amsterdam!

Meetrainen?

Wil je eerst een paar keer meetrainen om te kijken welk team bij je past of wil je gewoon een nieuwe sport proberen? Kies er dan voor om gratis 3 keer mee te trainen bij US. Op deze manier kun je vrijblijvend kijken of US ook voor jou de beste keuze is. Zodra je het formulier hebt ingevuld, neemt de technische commissie zo snel mogelijk contact met je op om je mee te laten trainen met een team.

Lid worden!

Heb je al een paar keer meegetraind en wil je lid worden van US Volleybal? Goede keuze! Vul het inschrijfformulier in en wij regelen de rest! Zodra de je bent ingeschreven krijgt je zo snel mogelijk bericht van ons.

Sponsors