Jeugd

US Volleybal Jeugd

In 2003 is US Volleybal Jeugd als een aparte vereniging, maar onder leiding van US’ers gestart met het opleiden van jeugd. Momenteel heeft US Volleybal Jeugd ongeveer 75 jeugdleden, variërend in leeftijd van 6 tot 16 jaar. Lees meer over US Volleybal Jeugd op de nieuwe website.

Naar de nieuwe site

Cool Moves Volley

Cool Moves Volley is een nieuwe vorm van volleybal die speciaal voor kinderen is ontwikkeld. Jeugdspelers kunnen leren volleyballen op hun eigen niveau. Ze volleyballen op een kleiner veld, met een lager net en een minder zware bal. De teams bestaan uit vier spelers. Dit is veel leuker, omdat je dan vaker de bal krijgt.

Doordat de Nederlandse Volleybal Bond (NeVoBo) deze spelregels heeft bedacht is het spel een stuk sneller en spannender geworden! Er zijn zes verschillende niveaus zodat stap voor stap het volleybal wordt aangeleerd. Wil je meer weten over Cool Moves Volley? Op de site van de NeVoBo kun je er van alles over lezen: www.nevobo.nl.

Alle CMV jeugdgroepen trainen allen op vrijdag van 17:00 tot 18:00. Er trainen verschillende leeftijdsgroepen tegelijkertijd apart van elkaar.

Training vindt plaats op de Amstel Campus: Tweede Boerhaavestraat 10, 1091 AN Amsterdam

Ben je benieuwd naar de jeugd en Cool Moves Volley bij US, kom dan gerust een keer langs op vrijdagmiddag of neem contact met ons op via Usjeugdcommissie@gmail.com.

Teaminformatie