Pharmafilter US Dames 1

Welkom in het epicentrum van het volleybalgeweld in Amsterdam. Menig talent heeft dit jaar weer haar weg gevonden binnen de lijnen van US Amsterdam. Maar om wat meer inzicht te geven waar deze schokken rond de amstelcampus vandaan komen, willen we jullie meenemen in dit centrum genaamd Pharmafilter US dames 1.

Je eerste instinct, wanneer je binnenkomt, is niet bepaald geruststellend. De snoeiharde services van Aaliyah, Lavinia en Marit geven meteen het gevoel dat de ballen om je oren vliegen. Helaas hebben meerdere spelers dit al moeten ervaren, waardoor meerdere punten verloren zijn gegaan (zowel volleybal als SJEM). Daarentegen zijn er ook een aantal onverschrokken zielen die hier hun hand niet voor omdraaien, waaronder onze libero’s Annelin en Ilse. Zij nemen de rest mee op sleeptouw zodat je het gevoel krijgt toch stevig in je schoenen te staan.

Het volgende wat meteen opvalt zijn de snelle handjes van Natalia en Irie, waardoor je meteen weet dat het te laat is om nog om te keren. De gaten (in het blok) beginnen nu te vallen, maar de chaos wordt compleet gemaakt met Fiona en Lisa. Zij weten elke hoek van het veld te benutten, waardoor verschuilen geen optie meer is.

Het torenhoge blok van Anneke, Anouk en Sanne maakt ook dat de situatie een stuk donkerder en onheilspellerder aanvoelt. Soms kan het echter nog voelen alsof er een lichtpuntje is, maar dan komen Giulia en Sophie… Op het moment dat je toch het idee kreeg dat je grip op de situatie begon te krijgen, komen deze twee langs om je te laten zien dat je blok toch niet goed stond.

Wanneer je dan toch je aandacht even aan dit geweld binnen de lijnen onttrekt, kom je tot de kern die deze aardbeving tot stand heeft gebracht, Christophe en Seb. Met hun visie en motivatie blijven alle indrukken nog naschokken en weten wij elke keer de schaal van Richter weer te doen stijgen. Desondanks moeten wij zelf ook altijd bijkomen van de naschokken. Gelukkig weet Arjan hier altijd raad mee en worden er weer genoeg sterke verhalen en biertjes over de tafel geslingerd.

Een aardbeving is echter niet compleet zonder ramptoeristen. Met de analyses van Bram, de observaties van Mark en foto’s van johnspictures.nl worden de aardbevingen bij elk punt heviger.

Volgens het evacuatieplan zal elke thuiszaterdag een gebied voor deze aardbeving worden afgezet. Hopelijk zien wij jullie in alle veiligheid daar, waar we op veilige afstand van het volleybalgeweld kunnen genieten.

Teamsamenstelling

Nummer Positie Naam Lengte Leeftijd
1. Benthe Essink Lib 1.70 15
2. Sophie ten Asbroek Dia 1.87 26
3. Aike Melenhorst Mid 1.84 17
4. Ilse Veerman Pl 1.82 19
5. Mathilde Polak Lib 1.69 23
6. Irie Timmer Sv 1.70 26
7. Fleur Uitterlinden Sv 1.87 18
8. Mable Hengeveld Pl 1.78 26
9. Julia Hödl Dia 1.83 31
10. Anouk van der Zee Pl 1.81 17
11. Saskia Bos Pl 1.78 32
12. Anneke Ykema (C) Mid 1.92 30
13. Maaike Helig Mid 1.89 15
14. Sanne van Leeuwen Mid 1.87 19

 

Teaminformatie

Sponsor

 • Pharmafilter

Niveau

 • Topdivisie

Trainingstijden

 • Ma - 19.00 - 21.00 uur Europaboulevard
 • Wo - 19.00 - 21.00 uur Europaboulevard
 • Do - 19.00 - 21.00 uur Amstelcampus

Trainer

 • Christophe George
 • Sebastien de Paula
 • Jaap André (assistent)
 • Sjoerd Geertsema (personaltrainer en fysiotherapeut van VondelGym (Zuid)
 • VondelGym (Official Personal Trainer D1)

Coach

 • Christophe George

Manager

TC-contactpersoon

Wedstrijdschema en stand

Socials

Analyst