SponsorKliks

Gratis sponsoren

Bestel jij regelmatig iets bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd, bol.com, Coolblue, Plutosport of Hema? Dat is mooi! Want dat kan US gratis geld voor in de clubklas opleveren. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar US Volleybal. En het mooiste is, het kost jou niets extra!

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKliks-pagina van US. Dit kan via de banner op de homepagina of door rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel waar jij iets wilt bestellen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van US Volleybal. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Booking.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Booking.com, jij betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Booking.com ons een commissie uit en profiteert US hier direct van!

Geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag geen commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem

Zowel SponsorKliks, als US weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk bedrag en dat de commissie voor US Volleybal is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende winkel bent gegaan.

Omdat alleen geregistreerd wordt dat er via SponsorKliks een bestelling is geplaatst en niet wie deze bestelling heeft gedaan, is het belangrijk dat je jouw online bestellingen via SponsorKliks laat verlopen. Een bestelling die je rechtstreeks bij een bedrijf doet, levert US om deze reden niets op.

Browser Extensie installeren

Installeer de SponsorKliks browser extensie voor Google Chrome of voor Microsoft Edge en vergeet nooit meer via SponsorKliks te bestellen. De extensie zal je een melding geven als je op een website van een winkel komt die mee doet. Als je kiest voor “Ja, ik sponsor gratis” word je doorgelinkt naar de homepagina van diezelfde winkel en zal na aankoop automatisch het commissiebedrag naar US gaan.

Stel direct na installatie vanuit de Chrome Web Store US Volleybal als sponsordoel in. Klik hiervoor rechtsboven in je browser op het icoontje van SponsorKliks. Soms kan het icoontje verstopt zitten achter het puzzelstukje.

Vervolgens kan je ook een aantal winkels aan- of uitvinken. Dit zijn winkels die niet mee doen met de browser extensie. Wanneer je een van deze winkels aanvinkt zal deze in de bladwijzerbalk van je browser opgenomen worden.

Wanneer je ‘Nieuw venster met commissie’ aanvinkt zie je, iedere keer als je een nieuw tabblad opent hoeveel er gratis gesponsord is en tonen we de logo’s van de belangrijkste winkels. Als je op een logo klikt wordt de code van US Volleybal automatisch toegevoegd.

Bekijk de video voor meer uitleg