PanelWizard

Meedoen met marktonderzoek

Je kunt ook meedoen aan marktonderzoek via PanelWizard. PanelWizard is een onderzoeksbureau dat gebruik maakt van een consumentenpanel. Jouw aanmelding voor dit panel levert US geld op, evenals elke vraag die je beantwoordt.

Wat wordt er van mij verwacht?

Dat is eigenlijk heel simpel, namelijk: je mening geven. Als panellid zullen wij jou regelmatig je mening vragen over diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld over snacks, een nieuwe commercial, de verkiezingen, auto’s, internet, enzovoort. Het gaat hierbij altijd om vragen ten behoeve van marktonderzoek, nooit om verkoop van producten.

Wat levert het op?

Wanneer je lid wordt van PanelWizard ontvangt US Volleybal voor jou aanmelding direct 1 euro. Voor elke vraag die je daarna beantwoordt tijdens de onderzoeken doneert PanelWizard 10 eurocent aan US Volleybal. Een mooie extra donatie aan een heel mooi doel!

Hoe zit het met mijn privacy?

PanelWizard garandeert dat al je antwoorden en gegevens vertrouwelijk en anoniem behandeld zullen worden. Persoonlijke gegevens van de PanelWizard-leden zullen daarnaast nooit voor andere doeleinden dan marktonderzoek gebruikt worden en zullen nooit worden doorverkocht. Een respectvolle benadering van de panelleden staat bij PanelWizard boven aan. Daarnaast zijn de databestanden streng beveiligd om misbruik tegen te gaan. PanelWizard bv is ISO gecertificeerd (ISO 20252) en houdt zich aan de gedragscode van de MOA en ICC/ESOMAR.