Sponsoring

Verschillende mogelijkheden

Wist je dat je de club financieel kan steunen op verschillende manieren?

Dit zijn de standaard mogelijkheden. Alleen ieder bedrijf is uniek en daarom wij gaan graag met jou in gesprek voor een passende samenwerking. Alles is mogelijk. Heb je interesse? Neem dan contact op met de Sponsorcommissie via sponsorcommissie@usvolleybal.nl.

Shoppen via SponsorKliks

Als je via Sponsorkliks een aankoop doet bij een webshop die mee doet, gaat er een bedrag naar de vereniging. Dit kost jou helemaal niks!

Meedoen met PanelWizard

Doe mee aan marktonderzoek via PanelWizard. Jouw aanmelding voor dit panel levert de club geld op, evenals elke vraag die je beantwoordt.

Vrienden van US

Naast sponsoring is het bij US mogelijk om als lid of als ex-lid, maar ook als vader, moeder, broer, zus, vriend, vriendin, opa, oma, tante, oom of als vage kennis een Vriend van US te worden. Hiermee kan je ook met een kleine bijdrage de vereniging helpen!

Partners van US

Je kunt ook Partner van US worden. Deze optie is voornamelijk bedoeld voor kleine sponsoren of leden met een eigen bedrijf die op een laagdrempelige manier de club willen steunen én direct meer zichtbaarheid willen creëren voor hun bedrijf!