Rensa Family Orion – Pharmafilter US D1

13 december 2022

WEDSTRIJDVERSLAG – Na een lange reis van een 1,5 uur kwamen we eindelijk aan in Doetinchem. Er lagen boekjes met ons team erin maar ze waren Sanne van Leeuwen  vergeten… Saskia die er helaas niet bij kon zijn, stond er wel in… 

De koude hal hield ons niet tegen, want we begonnen gelijk goed met een killblock. We liepen steeds meer uit en de set ging snel voorbij. We hebben de set gewonnen met 25-14.

Goede serviceserie

We begonnen de 2e set met een aantal nieuwe speelsters. De set werd goed begonnen en weer met een block. We stonden al gauw met 7-1 voor, wat kwam door een goede serviceserie. Ook werd er wat gewisseld met posities en ook dit ging erg goed. We bleven ons niveau goed behouden, en wonnen weer de set weer met 25-14. 

Nieuw team

Ook in de 3e set stond er weer een nieuw team. Helaas hadden we een klein dipje, maar na een aantal wissels pakten we de set weer goed op. We wonnen hem zelfs met 25-12.

Binnen een uur

We hebben goed niveau laten zien en elke speelster heeft gespeeld. We hebben daarom terecht met 3-0 gewonnen, en we hebben de wedstrijd binnen een uur gespeeld, namelijk in 54 minuten!

Laatste thuiswedstrijd

Aanstaande zaterdag hebben we onze laatste thuiswedstrijd van het jaar tegen Keistad: 17.45 uur in de Amstelcampus! Daarna hebben we de derde ronde van de beker uit bij Dinto. 

#1 Benthe Essink