Pharmafilter US D1 – VollinGo

18 oktober 2022

WEDSTRIJDVERSLAG – De wedstrijd tegen Vollingo staat op de planning, maar eerst even tijd voor andere dingen! Twee leuke dingen om te vieren, namelijk Anouk haar 18e verjaardag en de samenwerking met onze nieuwe sponsor Vondelgym! Na het zingen en foto’s maken bij Vondelgym volledige focus op de wedstrijd.

Vorige week hebben we de eerste wedstrijd van de competitie gewonnen dus we waren er klaar voor om de stijgende lijn voort te zetten! Het publiek stond aan en het team stond aan! Klaar voor de start van de wedstrijd.

Prima spel na moeizame start

Na een iets wat moeizame start hebben we prima spel laten zien in de eerste set. De voorsprong van 16-13 was even fijn voor het vertrouwen. Vollingo kwam goed terug en onze foutjes namen iets toe. Met een mooie voorsprong van 23-20 onze joker Ilse erin. Met een mooie really de 24-20 op het scorebord. Gevolg door de perfecte ace van Ilse! 1-0 in sets! 

Vollingo nam de leiding

De tweede set gingen we redelijk gelijk op. Tot Vollingo meer de leiding nam, bij ons het aantal fouten toenam en de servicedruk afnam. Helaas ging deze set met 18-25 naar Vollingo. 

Goede vibe

Na de wissel van kant bespraken we met het team en de staf wat we beter konden doen en we gingen met een goede vibe de derde set in! Deze set voelde in alle opzichten beter. We deden wat we afgesproken hadden en hielden de vibe heel goed. Alles klopte even en we konden zo de set binnenhalen met 25-12.

Ups en downs

Nu de vierde set met hetzelfde goede gevoel in maar dan weer op 0-0 starten. Met hard werken en veel ups en downs in ons spel hebben we de wedstrijd weten te winnen met 28-26. We hebben het echt als team gedaan! Hard gewerkt, elkaar goed afgewisseld en elkaar goed proberen te helpen!

Na de wedstrijd vierden we de overwinning met taart van Anouk en gezelligheid in de hal! We weten waar we aan moeten werken! De downs minder laag en foutenlast omlaag. Deze week starten we bij Vondelgym en gaan we ons voorbereiden op de wedstrijd van aanstaande zaterdag.

#8 Mable Hengeveld