US Volleybal D1 start krachtige samenwerking met Vondelgym

17 oktober 2022

Het eerste damesteam van US Volleybal en Vondelgym zijn een krachtige samenwerking aangegaan op het gebied van personal training, strength & conditioning en fitness. Speelsters van de selectie kunnen vanaf nu onbeperkt gebruikmaken van de faciliteiten bij Vondelgym in Amsterdam.

Personal training Vondelgym

Jan Willem van der Kuip, mede-eigenaar van Vondelgym: “Gezien de wekelijkse inspanning en trainingsintensiteit van het damesteam is aandacht voor fysieke fitheid erg belangrijk. Maar voor preventie van blessures is belangrijk. Met een ervaren personal trainer en een afgestemd plan voor kracht en fitness zorgen wij ervoor dat de speelsters wekelijks professionele begeleiding krijgen.

We zorgen ervoor dat de fysieke conditie van de speelsters gedurende het seizoen in orde is. Het wekelijks spelen op topniveau vergt namelijk veel van de speelsters. Het op peil houden van kracht en belastbaarheid is daarbij zeer belangrijk. Door de professionele samenwerking kunnen wij onze kennis en expertise overbrengen en het topdivisieteam letterlijk in hun kracht zetten.

Wij dragen daarnaast als Amsterdamse gym graag ons steentje bij in aanloop naar het volgende seizoen waarin wij de eredivisieambities van het team ondersteunen.”

Vondelgym Amsterdam

Vondelgym is een gym met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Afwisseling in het sporten en een professionele begeleiding staan centraal. Er zijn regelmatig lezingen en workshops om leden steeds weer de nieuwste informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid. Vondelgym is een unieke gym met een combinatie van trainingsmethoden zoals crossfit, bootcamps, running, yoga, kickboksen, pilates en fitness.

Meer informatie: www.vondelgym.nl