Nieuwe sponsor voor D1: SportsLink

8 oktober 2022

Goed nieuws voor US! Pharmafilter US D1 heeft een nieuwe sponsor voor het team: SportsLink.

SportsLink is een online ontmoetingsplek waar atleten, experts en bedrijven in de sportwereld zichzelf kunnen profileren en elkaar gemakkelijk kunnen vinden. Het doel is om uit te groeien tot het grootste sportnetwerk ter wereld.

De top halen

Director of Sports van SportsLink, Benito Maij, over het sponsorship: “SportsLink is bedoeld voor talentvolle, ambitieuze sporters die met ons online platform hun kansen om de top te halen kunnen vergroten. Dit doel steunen wij op alle mogelijke manieren, dus ook offline in de vorm van sponsoring. US Dames 1 is een jong team met de ambitie om dit seizoen te promoveren naar de Eredivisie, de hoogste afdeling van Nederland. Daar willen wij graag ons steentje aan bijdragen”.

teamfoto pharmafilter us d1

Maximale uit sportpotentieel halen

SportsLink’s doel is om de totale sportwereld met elkaar in verbinding te brengen. Zodat iedereen profiteert van elkaars ambities en zo samen het maximale uit hun sportpotentieel kunnen halen.

Doel: grootste sportnetwerk

SportsLink is in 2021 opgericht door drievoudig Olympisch-judocoach Benito Maij, sportondernemer Stefan Kraft van Ermel en tech-ondernemer Jurriaan Mijnster. Inmiddels hebben meer dan 1.500 mensen zich aangemeld. Daaronder Olympische sporters als Robbert Kemperman (hockeyer), Michael Korrel (judoka), Itzhak de Laat (shorttracker) en Stefan Boermans (beachvolleyballer). Het doel is om uit te groeien tot het grootste sportnetwerk ter wereld.