Ledûb Volleybal – Pharmafilter US D1: verlies tegen Angstgegner

20 september 2022

WEDSTRIJDVERSLAG – Na 5 weken te hebben getraind en een paar oefentoernooien / oefenwedstrijden verder (o.a. tegen eredivisieploegen) hebben we op zaterdag 17 september onze eerste competitiewedstrijd van het seizoen gespeeld.

We zijn vol vertrouwen naar Budel af gereisd om tegen Ledûb te spelen. Helaas ging de wedstrijd niet zoals we gehoopt hadden.

In de eerste set hadden we eigenlijk gelijk een achterstand. Deze achterstand hebben we nog een paar keer kunnen wegwerken maar het lukte ons niet om er overheen te gaan. Helaas veranderde dit niet in de 2de en 3de set: Ledûb speelde simpel maar super efficiënt. Servicedruk was er bij ons niet waardoor hun spelverdeelster in de zetel zat en gemakkelijk haar aanvalsters in stelling kon brengen. Dit resulteerde in een 3-0 verlies.

We gaan de komende 2 weken weer heel hard trainen om op 1 oktober onze eerste thuiswedstrijd te winnen! We mogen dan om 17.45 uur aantreden tegen Vocasa uit Nijmegen en tegenwoordig de club van onze topscorer van vorige seizoen, Susan Hullegien.

We zullen Susan met liefde ontvangen maar ze hoeft niet te rekenen op kadootjes. Na de wedstrijd is er tijd voor een spetterend openingsfeestje waar Susan zal worden voorzien van heerlijke shotjes van onze aanvoerster. Want iedereen weet het: #Suuslustgeenbier.

PS: We zijn benieuwd of Vocasa dit keer wel in paars gaat spelen of toch weer in het US roze.

#3 Aike Melenhorst

Foto’s: Jos Meusen