Word vrijwilliger deze zomer en verdien geld voor de club!

20 mei 2022

Geld verdienen voor de club was nog nooit zo leuk: geef je nu op als vrijwilliger bij Sportworx voor een van de onderstaande grote beachvolleybaltoernooien deze zomer. US krijgt daar vervolgens een vergoeding voor.

De sponsorcommissie is een samenwerking aangegaan met Sportworx, een sportbedrijf dat evenementen organiseert. Deze zomer organiseren ze de volgende beachvolleybaltoernooien:

Voor elke vrijwilliger die zich via US aanmeldt, krijgen wij een fee van €25 per persoon per dag. Een bedrag dat aardig kan oplopen als veel leden zich aanmelden! Sportworx: “Wat we veel zien bij de andere verenigingen is dat zij dagelijks met 10 tot 15 man aanwezig zijn, ondersteuning bieden in opbouw, afbouw en tijdens het event diverse functies bekleden. Dit levert toch snel € 250 tot € 375 per dag op voor de club.”

Zin om je handen uit de mouwen te steken? Geef je dan op via het aanmeldformulier van Sportworx en vermeld bij de laatste vraag (aanvullende informatie) dat je via US Volleybal komt. Zodat wij de afgesproken fee ontvangen.