Pharmafilter US D1 – ITC Groep/AVV Keistad: laatste thuiswedstrijd

19 april 2022

WEDSTRIJDVERSLAG – We mochten op 9 april weer aantreden in onze geliefde Amstelcampus. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen Keistad. En de speakers Richard en Johan zaten weer klaar om lekkere plaatjes te draaien.

We begonnen met Natalia, Susan, Saskia, Sophie, Sanne, Anneke & Marscha. In de eerste set hadden we alles goed op orde. Er was servicedruk, Natalia verdeelde het spel goed en we wonnen de lange rally’s. We wonnen de set met 25-15. 

Susan kan serveren

De tweede verliep iets anders. We kwamen al snel achter te staan. Door een leuke grap van Sophie in de time-out wisten we toch de achterstand van zeven punten terug te brengen naar twee punten verschil. Twee punten overbruggen is te doen, want wij hebben Susan. En Susan kan serveren. Zeker in de big points. Conclusie: Susan serveerde 5 punten op rij en we wonnen de 2de set met 25-22. 

Publiekswissel Marscha Sinnema

In de derde set wisten we het goede gevoel vast te houden. We hielden de servicedruk en Irie speelde het blok van Keistad helemaal zoek. Er kwam een publiekswissel. Marscha Sinnema gaat ons verlaten voor een prachtig eredivisieavontuur bij Dynamo. We wensen haar heel veel succes in Apeldoorn! We hebben van je genoten. Na wat knuffels en tranen wonnen we ook de derde set, met 25-18. Eindelijk hadden we weer eens een 3-0 te pakken. Onze witte outfits lagen al klaar voor het US Sensation White feestje in de derde helft. 

Publiekswissel Marscha Sinnema

Ik wil Richard en Johan bedanken voor de geweldige sfeer die zij altijd brengen met hun plaatjes. Daarnaast wil ik Jay bedanken voor het verzorgen van de derde helft en je creatieve werk. Ook wil ik Arjan bedanken voor ons fit te houden en het beschikbaar stellen van je sportschool. Verder wil ik de sponsoren bedanken: Pharmafilter, Hot Item, Arjan Kempes Personal Training (AKPT) en Juraysse Fleurs.

En natuurlijk wil ik het publiek bedanken voor de support in de Amstelcampus! 

Op 7 mei spelen we tegen Sliedrecht Dames 2 onze laatste wedstrijd. Nog even geduld dus. Tot dan!

 #Anneke Ykema

Foto’s: Rivka Schraa