VriendenLoterij belactie: 24 maart

18 maart 2022

Op 24 maart organiseert de sponsorcommissie de VriendenLoterij Belactie. Wie helpt mee met bellen en wie neemt op?

De VriendenLoterij is een Nederlandse loterij. De loterij steunt goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. De VriendenLoterij Belactie houdt in dat leden van US de eigen leden gaan bellen met de vraag of ze loten willen kopen.

Door mee te spelen met de Vriendenloterij, maak je niet alleen kans op leuke prijzen, maar steun je ook de club. Minstens de helft van je inleg gaat naar de vereniging. En dat betekent ook dat hoe meer mensen er meespelen, hoe meer sponsorinkomsten US ontvangt.

De VriendenLoterij Belactie zal zijn op donderdagavond 24 maart. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die onze leden willen bellen. Wij zorgen daarbij voor de bellijsten, pizza en bier. En ja, je krijgt er ook punten voor zodat je in april en mei minder zaaldiensten/fluitbeurten hebt.

Dus meld je aan bij de sponsorcommissie om te helpen bij de belactie! En als je geen zin hebt in pizza en bier, zorg dan dat je telefoon aanstaat voor als je door ons gebeld wordt.