Pharmafilter US D1 – Rabobank Orion Volleybal Doetichem: eindelijk weer een thuiswedstrijd

15 maart 2022

WEDSTRIJDVERSLAG – Na 5 weken te hebben gewacht, was het afgelopen zaterdag toch echt zo ver! Eindelijk weer een thuiswedstrijd in onze oude, vertrouwde en gezellige Amstelcampus.

Tijdens de warming-up was de energie, met de heerlijke muziek die weer door H5 geregeld was, meteen goed en stonden we allemaal aan. Met de heerlijke passjes van Marsha, de lekkere setjes van Natalia en de snoeiharde aanvallen van Sophie hebben we de eerste set met 25-18 weten te winnen.

Op karakter

De tweede set begonnen we keigoed! Na een voorsprong van 16-5 kwam Orion nog best dichtbij, maar met onze vechtersmentaliteit en doorzettingsvermogen hebben we de set op karakter toch binnen weten te slepen met 25-21.

Rommelig

De derde set was vooral een hele rommelige set. Orion ging verder met het goede spel waar zij de tweede set mee geëindigd waren en wij konden zelf niet in ons spel komen. Het lukte even niet om te scoren. Wel werd Saskia het veld in gewisseld en heeft zij heel veel energie gebracht. Daardoor zijn er toch nog wel een aantal mooie punten gescoord. Helaas hebben we de derde set toch zelf uit handen gegeven en hebben we deze verloren met 17-25.

Teamfoto Pharmafilter US D1 12 maart 2022

Drankjes en dansjes

Maaaaaarrrrr….. Daar was de vierde set en we gaven ons zeker niet gewonnen. We gingen lang gelijk op gedurende de vierde set. Maar bij de BIG points wisten we uiteindelijk de set toch naar ons toe te trekken, deze hebben we gewonnen met 25-22. Met de heerlijke blokjes van Sanne VL en met de laatste prachtbal van Saskia, die de bal heerlijk via de handjes sloeg, had het laatste fluitsignaal geklonken en konden we de winst gaan vieren. Dit is dan ook zeker flink gedaan met veel drankjes en dansjes.

Dominique Split #13