Bende Services Thor – Pharmafilter US D1: Een ode aan de ouwe

17 februari 2022

WEDSTRIJDVERSLAG – We kunnen heel veel zeggen over de wedstrijd van afgelopen zaterdag, maar ik denk dat iedereen het alleen maar waardeert als ik het kort hou dus bij deze… 3-1 op onze kl*te gekregen. 

Na wat opstartproblemen bij de wedstrijd van vorige week, waarin we vuur en energie misten na de coronastop, hebben we deze week onze wilskracht weer laten zien. Aan het begin van de week hebben we alle struggles er uitgegooid. Dit resulteerde in heerlijke trainingen vol plezier, enthousiasme en een prachtig leuk volleybalspelletje. Donderdag hebben we gevlamd, maar deze lekkere vibe mocht helaas niet baten…

Achter de feiten aan

Nadat Suus haar voedzame maaltje met droge crackers naar binnen had gewerkt, klonk het eerste fluitsignaal in Sporthal de Waard tegen Thor dames 1. Thor begon scherp, ging volle bak, alles of niets, en wij liepen vrijwel direct achter de feiten aan. Veel foutjes aan onze kant, communicatieprobleempjes, weinig druk… en zo slopen keer op keer de slordigheden er weer in. Het is heel simpel: we waren niet scherp genoeg en zo reden we wat kleine uurtjes later weer met lege handen naar…. 

Derde helft

Neeee, niet naar Amsterdam dit keer. We zouden US dames 1 niet zijn als we de derde helft niet zouden strijden. Bovendien is Chris vandaag (13-02) jarig en dat was natuurlijk alle reden voor een heuze, jawel, PJAMA PARTY bij Chris thuis. En wat was het weer feest. Samen met Alex, Kleine Willie en Gerda vormden de koude biertjes en ‘wie ben ik’ met knutselcreaties van Birie het perfecte recept voor een fantastische avond, dus bij deze…. Een ode aan de ouwe, gefeliciteerd lieve Chris!

Volleyballen zonder druk

We mogen af en toe echt wel strenger zijn voor elkaar, maar het is vooral tijd om weer zonder druk te gaan ballen, de positieve energie weer te ervaren en tijd om weer het plezier te voelen van de eerste seizoenshelft. En met die inzet vliegen we weer een nieuwe trainingsweek in, om zo aanstaande zaterdag in het verre Budel tegen Ledub te gaan vlammen. Natuurlijk wordt dit opnieuw gevolgd door een Pjama-party, dit keer bij onze, dan jarige, (P)Ilse.

ZIN IN!

P.S. @Chris: Anneke is maandag niet op de training want naast de pijn aan haar teen heeft ze nu ook spierpijn in haar kaken van het ballonnen blazen!

P.P.S. @Chris: Suus is er misschien ook niet want die hoorde van een nieuwe coronavariant; ze is dus jacht om haar spaarkaart vol te krijgen!

Marscha Sinnema