Openingsfeest: 25 september 2021 – wordt verplaatst

13 september 2021

UPDATE: het feest is vanwege de coronamaatregelen van het kabinet uitgesteld tot een latere datum. Maar de 25e wordt hoe dan ook een gezellige dag!

Aanstaande zaterdag spelen maar liefst 12 US-teams in de Amstelcampus. We maken hier een knaller van een dag van met spellen, drankjes en muziek en gaan iedereen aanmoedigen. Zo starten we het seizoen alsnog met een feest! Kom dus wat eerder en blijf lekker lang hangen na jouw wedstrijd voor een topdag.

Wij zorgen voor shotjes, een rondje bier en spelletjes voor iedereen die de € 5,- heeft betaald voor het openingsfeest. Als je nog niet hebt betaald, kun je ter plaatse een QR-code scannen. Ben je er zaterdag niet bij? Laat het even weten door een mailtje sturen naar activiteitencommissie@usvolleybal.nl met je IBAN; dan storten we het geld terug.

Tot zaterdag!


WE ARE BACK!

Scheer je melkflessen zorgvuldig, poets je tanden grondig met bleek en drink een liter witte reus want US goes to Sensation White! De grootste dj’s, het goedkoopste bier en de mooiste mensen: Dé ingrediënten voor een grandioos openingsfeest!

Jij bent toch niet diegene die er niet bij is geweest?! Neem je hele team en tegenstanders mee en regel je ticket door €5,- over te maken via het betaalverzoek.

  • Datum: 25 september
  • Tijd: 22.00 – 03.00 uur
  • Locatie: Jungle (Tweede van Swindenstraat 26, Amsterdam)
  • Dresscode: Sensation White
  • Entree: € 5,- p.p. (pre sale via betaalverzoek of € 10,- aan de deur
  • Belangrijk: Corona QR verplicht

Liefs, de Acco,
Richard, Michel, Sophie en Marjolein