Volleybal voor alle kinderen: Let’s Keep The Ball Flying Foundation

8 september 2020

Wil jij een bijdrage leveren zodat alle kinderen over de hele wereld de kans hebben om te genieten van volleybal? Let’s Keep The Ball Flying is op zoek naar ongebruikte volleybalspullen om te doneren. US steunt van harte het Happiness Project van deze stichting.

Let’s Keep the Ball Flying gelooft dat elk kind het verdient om volleybal te mogen spelen. Hiervoor werkt de stichting samen met de wereldwijde volleybalfamilie om gezamenlijk sociale impact te realiseren. Ze doen dit door inspirerende projecten te creëren en kinderen over de hele wereld een kans te geven op onvergetelijke volleybalherinneringen.

En daar kun jij bij helpen! Want iedereen opent wel eens de deuren van zijn of haar kast en realiseert zich hoeveel volleybalschoenen, kleding en andere materialen er nog in de kast liggen. Volleybalspullen die niet gebruikt zijn en niet gebruikt zullen worden. En juist met deze spullen maak je kinderen over de hele wereld ontzettend blij! Help je mee?

Voor het ‘Happiness Project’ zijn zij op zoek naar:

  • Volleybalschoenen
  • Sporttassen
  • Volleybalkleding (shirts, broekjes, kniebeschermers, sokken, trainingspakken)
  • Volleybalmaterialen (netten, ballen)

Wil je iets doneren, lever dat dan in bij het inzamelpunt: hok K in de Amstelcampus. Onze secretaris Elza van Duijnhoven zorgt dat alles bij de stichting terechtkomt!

Meer weten over deze stichting en de projecten? Kijk dan op de site of volg ze via o.a. Instagram.