Fotograaf in de hal: maandag 31 augustus

29 augustus 2020

We zijn als club altijd op zoek naar nieuwe leden om onze teams goed gevuld te houden. Voor een postercampagne willen we graag actuele foto’s van onze leden gebruiken. Daarom komt op maandagavond 31 augustus een fotograaf langs in de sporthal aan de Europaboulevard. Mogelijk volgt er nog een tweede fotomoment in de Amstelcampus. Help je US met dit project?

Waarom de leden op de foto zetten?

Nou, omdat jullie het echte US-gevoel het beste kunnen uitdragen! De bedoeling is om stoere zwartwitportretten te schieten van jullie in je US wedstrijdshirt. Een bekende fotograaf zal de foto’s maken en je kunt later je portret digitaal of geprint voor een zacht prijsje aanschaffen. Leuk voor je oma? Of als profielfoto?

Wat doen we met de foto’s?

Van de portretten maken we posters en flyers. En we gebruiken ze ook voor een socialmediacampagne met de tekst ‘COME PLAY WITH US.’ De posters en flyers gaan we verspreiden bij bedrijven, op universiteiten en op scholen.

Meedoen = toestemming

Door mee te doen, geef je toestemming aan US je beeld te gebruiken om leden te werven. Maar je hebt dan ook een heel gaaf beeld van jezelf en bent tegelijk een boegbeeld van de club. Sommige posters zullen bestaan uit meerdere portretten. De exacte lay-out moet nog bepaald worden.

Wie is de fotograaf?

Voor het maken van de foto’s hebben we een zeer gerenommeerde Amsterdamse mode-en portretfotografe gestrikt: Nine Ijff. Je kunt haar site bekijken op ijffphotography.com. Ze heeft menig bekende Nederlander al voor de lens gehad.

Wat moet ik doen?

Als je maandag naar de hal komt voor training of deelname aan de fotoshoot, neem dan je wedstrijdshirt mee. De fotograaf zal je misschien vragen je haar los/vast te doen, een bal vast te houden of stoer of juist lachend te kijken. Je kunt gewoon gaan trainen als het je trainingsavond is en de fotograaf zal jullie één voor één roepen.

We zouden het geweldig vinden als jullie allemaal mee doen!

Bestuur en Beleidscommissie