US zoekt nieuwe US’ers!

14 juli 2020

We mogen weer volleyballen! Voordat het nieuwe seizoen 2020-2021 goed van start kan gaan, zoeken we nog een aantal nieuwe spelers. Van 4e klasse tot en met promotieklasse, zowel heren als dames!  Kijk dus snel of jij in aanmerking komt voor een van de vacatures in onze teams en join US!

Waarom US?

US is de leukste, gezelligste en een van de grootste volleybalverenigingen in Amsterdam. We hebben 9 damesteams, waarvan de eerste twee aankomend seizoen in de Topdivisie uitkomen. Bij de heren hebben we 7 teams, waarvan het eerste in de Tweede Divisie speelt. Naast het sportieve aspect is er ook ruim voldoende aandacht voor het gezellige aspect, met pubquizzen, feesten en toernooien. Kijk voor meer over onze vereniging op de pagina Over US.

Vacatureoverzicht

In de derde en vierde klasse bij zowel de dames als de heren zijn we met name op zoek naar spelverdelers. Maar ook op andere posities is ruimte voor vers bloed. Hieronder vind je het vacatureoverzicht per speelniveau. Heb je interesse? Mail dan naar de Technische Commissie of meld je direct aan via het aanmeldformulier.

Dames

Promotieklasse

 • Passer-lopers

2e klasse

 • Midden

3e klasse

 • Diagonaal
 • Passer-lopers
 • Spelverdelers

4e klasse

 • Diagonalen
 • Passer-loper
 • Spelverdelers

Heren

1e klasse

 • Spelverdelers
 • Middens
 • Diagonaal

2e klasse

 • Spelverdeler

3e klasse

 • Spelverdeler
 • Middens
 • Diagonaal

4e klasse

 • Spelverdeler
 • Passer-loper
 • Diagonaal