Oproep: steun US!

7 juni 2020

Lang, lang geleden stonden we nog samen in de sporthal… weet je het nog? We kunnen niet wachten om jullie weer te zien want wij houden van het clubgevoel van US!

Om dit gevoel in deze gekke tijden een beetje leven in te blazen, hebben onze Sponsorcommissie en Communicatiecommissie een leuke actie bedacht: steun US en koop nu je eigen US trainingsshirtje en/of bidon! Echte collectors items!

Met deze spullen ben je straks weer helemaal klaar voor het nieuwe seizoen én geef je US een steuntje in de rug. Hieronder vind je de details.

Steun US

Help je club en koop nu een US-vest, shirt of bidon, of allemaal! Zo ben je weer helemaal klaar voor het komende volleybalseizoen. Een vest kost 45 euro, een shirt 25 en een bidon krijg je voor 5 euro. Koop je alle drie, dan betaal je slechts 70 euro.

US-vest

Een mooi en warm US trainingsvest dat er ook na 10 keer wassen nog goed uitziet en zacht aanvoelt.
Maten: S, M, L en XL.
Kosten: € 45

US t-shirt

Kun jij ook niet wachten op de eerste trainingen? Koop dan alvast het US trainingsshirt, beschikbaar voor vrouwen en mannen! H5 en D6 hebben deze t-shirts en geven aan dat ze erg fijn sporten. Ze zijn ook prima om mee hard te lopen!
Damesmaten: XS, S, M, L, XL en XXL
Herenmaten: S, M, L, XL en XXL
Kosten: € 25

Kijk voor meer details op sport-bedrukking.nl;
Type heren: COMFORT CUT 100% DRY ACTIVE POLYESTER MESH – SPORTS
Type dames: COMFORT CUT 100% POLYESTER MESH – SPORTS

US-bidon

De enige echte US-bidon!
Kosten: € 5

Ik wil bestellen! Wat nu?

Goeie beslissing! Mail de Sponsorcommissie je bestelling. Zij verzamelen alle bestellingen, doen de inkoop, sturen je een betaallink en vertellen je wanneer je jouw bestelling kunt ophalen in Amsterdam. Wil je de bestelling liever thuis bezorgd krijgen, dan komen er nog verzendkosten bij (à €6,75).