Even voorstellen: de sponsorcommissie

22 februari 2020

US kent een hoop uiteenlopende commissies, die samen de vereniging draaiende houden. Dit voorjaar gaan we ze één voor één aan jullie voorstellen. Deze keer de sponsorcommissie.

Hallo lieve US-ers!! 

Wij zijn Marije, Nanda, Richard, Bart en Arthur en wij zijn de sponsorcommissie. Als SpoCo onderhouden wij het contact met een hele belangrijke groep binnen de vereniging: de sponsoren. Zoals jullie allemaal weten is de inzet en vrijgevigheid van sponsoren cruciaal om als vereniging te (blijven) bestaan en gelukkig hebben wij bij US een aantal hele fijne sponsoren die wij graag willen behouden en waar mogelijk uitbreiden.

Als commissie zetten wij ons, naast het onderhouden van het contact met de sponsoren, in voor acties en ideeën die ervoor zorgen dat er extra geld in het laatje kan komen. Wisten jullie bijvoorbeeld dat je de club heel gemakkelijk kunt helpen via SponsorClicks: als je aankopen doet bij webshops zoals Bol.com, CoolBlue of Booking.com help je de club aan extra inkomsten zonder dat het je €1 kost, gewoon door op één link te klikken. Makkelijk toch? Maar ook door mee te doen aan de Vriendenloterij help je de club enorm: je maakt dan elke maand kans op mooie prijzen en geldbedragen en de helft van de opbrengsten gaan direct naar de vereniging. Kijk, dat is snel verdiend! Zo kunnen we als vereniging mooie spullen kopen, zoals bier.

Ken je dus iemand die de club zou willen helpen of heb je zelf leuke en lucratieve ideeën die de club verder kunnen helpen? Schroom dan niet om één van ons aan te spreken!