Even voorstellen: de communicatiecommissie

3 februari 2020

US kent een hoop uiteenlopende commissies, die samen de vereniging draaiende houden. Dit voorjaar gaan we ze één voor één aan jullie voorstellen. De spits wordt afgebeten door onszelf: de communicatiecommissie!

De communicatiecommissie zit achter bijna alles wat jij over US op je scherm voorbij ziet komen. We maken de maandelijkse nieuwsbrief, plaatsen nieuwsberichten op de website, helpen commissies met hun communicatie en zorgen voor de content op social media. Wist je dat US behalve een website ook een Facebook-pagina, een Instagram-account én een Twitter-account heeft?

De communicatiecommissie bestaat dit jaar uit alleen vrouwen: voorzitter Jody, socialmediachef Natalie met souschefs Jeltje en Irene, paparazzo/nieuwsbriefbaas Helga, taalpurist Iris en manusje-van-alles Lian. Het zal dan ook geen verrassing zijn dat de rekening bij de vorige commissievergadering voor 80% bestond uit gembertheetjes.

v.l.n.r. Iris, Jeltje, Jody, Natalie, Helga, Irene. Niet op de foto: Lian

Heb jij, je team of je commissie iets leuks om via onze kanalen te ventileren? Neem dan vooral contact op via communicatie@usvolleybal.nl! Ook helpen we je graag bij het vormgeven van je fysieke media, zoals flyers.