Wedstrijdverslag Pharmafilter US DS 1 – Dros Alterno DS 2

19 december 2019

Afgelopen zaterdag hadden we gehoopt dat we onze winterdip konden omzetten in een overwinning op Alterno. Helaas bleek onze winterdip een winterslaap te zijn… met 1-3 konden we de kleedkamer gaan opzoeken. Over de afgelopen wedstrijden willen we vooral niet te lang blijven stilstaan. Wij gaan de aankomende weken ervoor zorgen dat we scherp kunnen beginnen aan de tweede helft van de competitie.

Nu naar het belangrijkste gedeelte van het verslag… het Sjemklassement. Want iedereen weet: dit is de competitie waar het echt om draait dit jaar. Mocht je niet meer precies weten hoe het Sjemklassement werkt, hier een korte samenvatting: je kan punten verdienen als je iemand laat verdedigen met z’n gezicht en punten verliezen als je zelf met je gezicht verdedigt.

Nu we op de helft van de competitie zijn, kunnen we een winterkampioen aanwijzen.
Zie hier de top 3:

1.     Sanne Heijting                                      12 punten
2.     Lana                                                      10 punten
3.     Lisa                                                          4 punten

Gefeliciteerd Sanne! Als beloning mag je een keertje gratis trainen bij Arjan. En dan, de gevarenzone. Daar staat het er als volgt voor:

15. Annelin, Natalia en Seb                           -1 punt
16. Irie                                                            -8 punten

Ondergetekende is al druk bezig om een mooie helm te scoren. Tevens is dit een waarschuwing voor iedereen die Irie met een bal tegen komt… Ze is op jacht naar punten dus pas op!
Nu iedereen weer op de hoogte is van de belangrijke zaken, rest mij alleen nog om iedereen, namens ons team, een fijne kerst en jaarwisseling te wensen. Tot volgend jaar!