Cadeaus kopen en gratis je club sponsoren

29 november 2019

Heb jij jouw verlanglijstje al gemaakt voor de maand vol cadeautjes? Ben je jouw maandsalaris al aan het uitgeven op Black Friday? Of ga je de komende dagen shoppen voor vrienden, familie of de kids?

Denk er dan aan dat jij kan helpen jouw club nog toffer te maken door te bestellen via Sponsorkliks. Je kan hier bijna altijd bestellingen doen via jouw favoriete webshop en daarmee sponsor jij meteen jouw vereniging. Het kost jou niks, maar de vereniging krijgt daar een percentage van.

Wellicht kunnen we daar dan extra leuke dingen voor doen: spelverdelers trainings ballen kopen (ja die zijn niet hetzelfde als de normale ballen), een service kanon (ok dan moeten we wel heel veel spullen kopen de komende dagen), een trainer een cursus geven of wat anders tofs. Elk beetje helpt.

Dus voordat jij online gaat shoppen, klik dan even op deze link:
Sponsorkliks US Volleybal

Alvast bedankt en veel winkelplezier!