Vrijwilligersmarkt en input nieuw beleid

24 september 2019

Wil jij dit jaar een steentje bijdragen aan de vereniging? Dat kan! Ontdek deze zaterdag je opties op de vrijwilligersmarkt en/of help het bestuur bij het schrijven van het nieuwe beleid.

Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer de vrijwilligersmarkt: op zaterdag 28 september, vanaf 14.00 uur, in de kantine van de Amstelcampus. De vrijwilligersmarkt is van en voor de vrijwilligers en de plek waar iedereen elkaar ontmoet. Commissies stellen zich voor en delen hun plannen. Sommige teams kijken waar nog plek is zodat ze punten kunnen verdienen, andere teams zoeken hier juist nog een coach of assistent-waterdrager. Tot slot zijn er die leden die gewoon voor de gezelligheid rondlopen en ideeën uitwisselen met de commissies. En dat alles onder het genot van een biertje en wat lekkers.

Hier alvast een overzicht van een aantal vacatures:

  • Bestuur – positie topsport/technische zaken
  • US Omni bestuur
  • Regioscheidsrechter
  • Teammanager D1
  • Coördinator ballenrollers
  • Beleidscommissie
  • Vrijwilliger van de maand
  • Coach bij diverse breedteteams

 

Een vereniging draait op vrijwilligers. Ook jouw team kan niet zonder de (niet altijd zichtbare) inzet van deze vrijwilligers. Dus hoe mooi is het als jullie ook bijdragen en de club zo nog leuker maken?! Sowieso werken we met een puntensysteem: elke taak is punten waard en elk team moet die punten leveren. Op de vrijwilligersmarkt kan je zelf nog kijken wat beschikbaar is en wat je leuk vindt te gaan doen. Haal je de punten niet binnen via commissies of andere taken, zal jouw team veel meer worden ingedeeld voor zaaldiensten en om te fluiten.

OPROEP! Denk jij mee over het nieuwe beleid? Het meerjarenbeleid 2016-2019 is ten einde en dus tijd voor nieuw beleid! Wat zijn de kenmerken van US? Hoe bereiden we ons voor op de toekomst? Hoe blijven we de leukste en beste vereniging van Amsterdam? Welke balans tussen topsport en breedtesport willen we nastreven?

Deze maanden willen we dit beleid schrijven zodat het op de ALV van november gepresenteerd kan worden. Daarbij kunnen we alle hulp en goede ideeën gebruiken! Dus wil jij meedenken en -schrijven aan het nieuwe beleid? Meld je dan bij het bestuur! bestuur@usvolleybal.nl.