USDames2 Goes International!

10 september 2019

Het is vrijdag en ondanks dat we de avond (of de nacht) ervoor nog samen hebben afgesloten, mogen we eindelijk elkaar weer zien! Want we gaan op TEAMWEEKEND naar niets minder dan LEUVEN! Het is toch niet te #geleuven? Kom maar op met die Belgische (voor als het nog niet door had) speciaalbiertjes en woordgrapjes!

Bij aankomst in ons Hostel van het altijd Bruisende Leuven, kwamen wij erachter dat ons Taray, het erg zwaar ging krijgen.. want zelfs ons kleinste teamgenoten pasten niet helemaal in het bed #ongeleuvelijk.. maar we zouden USDames2 niet zijn, als we voor elk probleem een oplossing hadden; dus hebben we er maar voor gekozen om iedere avond te stappen (en zo min mogelijk in bed te liggen)!

Na wat kermisattracties, pizza’s, dansjes en biertjes, mochten we even een paar uurtjes slapen totdat Bram ons wekte, gezien we lekker voor ons oefenpotje (2 uur!) gingen trainen, HEERLIJK. Op de trainingslocatie kwamen wij erachter dat België het wel allemaal wat beter heeft geregeld, gezien we allemaal attributen (waaronder een SERVICEKANON én nee we bedoelen niet onze Meghan!) hadden en een centercourt (met tribune voor al onze fans) om lekker los te gaan! Na het trainen en lunchen mochten we eindelijk tegen onze benedenburen spelen #Leuven en mogen we nu ook zeggen dat we #ONGESLAGEN (3-1) in het buitenland zijn! Als beloning mochten we bier en patat (heftig wel), en konden we weer lekker dansen, waarna we na een paar uur slaap, weer naar ons Nederland gingen! Al met al een Geslaagd Teamweekend en een brakke maandag!

Nog even om af te kicken een oefenwedstrijd op maandagavond tegen Zaanstad Dames1 (@Mark, wilde ons geen training geven, gezien hij met Sliedrecht een Teamweekend had). Moeten nog om tafel over het feit dat hij met Sliedrecht mee ging i.p.v. ons, maar dat komt wel goed. Dankzij het teamweekend en daardoor ontstaande brakheid, totaal geen energie en kleine afvaardiging van ons team #markmarkbartenbram (#maar2manlangsdekant?), dachten we na de 1ste set dat er een einde zou komen aan onze #ongeslagen reeks.. maar gelukkig konden we nog een laatste beetje energie vinden en werd het toch nog 3-1 voor ons! (#wiehoudtonstegen) En kunnen we nu lekker slapen (#nosleepforwinners) en bijkomen van alles wat ons overkomen is!

Zondag zijn we weer te bewonderen in Warmenhuizen tegen Dinto, nog één keertje oefenen voor we écht moeten knallen. Op 21 september begint de competitie voor ons in Rijswijk! Tot dan!

Groetjes, USDames2