Dames 2: On Your Mark, Get Set GO! Pre-Season Has Started!

28 augustus 2019

De voorbereidingen zijn volop aan de gang! Alhoewel een aantal meiden al 3x hebben getraind (die-hards!!), moesten er nog een aantal meiden bijkomen van Lowlands, of zijn ze nog steeds aan het luieren (kuch: Anne Rongen). Toch hebben we afgelopen weekend onze eerste talenten mogen showen in Emmen (off all places…) en met het eerste resultaat zijn wij niet ontevreden, we zijn namelijk ONGESLAGEN! Quote: ‘Een goed begin is het halve werk‘!

Natuurlijk zijn we er nog niet (halve werk, niet hele!), dus kunnen we de komende weken nog volop trainen (met al onze mannen), voor het echte feestje van start gaat (wie hangt de slingers op?). Het team wordt tenslotte begeleid door maar liefst 4 (!) man staf! (Welke mannen? Houdt ons in de gaten!) Wij vinden het in ieder geval heerlijk om al die mannen om ons heen te hebben, die ons afbeulen! Nog wat afstemming hier en daar, een beetje tempo in het spel, werken aan de (sprong)-services en de puntjes op de I, dan kunnen we van start gaan!

Daarnaast hebben we sinds afgelopen week een nieuwe aanwinst! (NIEUWSFLASH!) Op de libero positie zal Kelly Selten, beter bekend als Kees, ons komend seizoen gaan versterken. (YES!) Daarmee is het team compleet (teamfoto, teamsamenstelling en staf volgt) en hebben we 12 enthousiaste en ambitieuze meiden gevonden (en 4 mannen natuurlijk) die de strijd komend jaar in de 2de-divisie aan zullen gaan!

Komende zaterdag zijn wij te bewonderen in onze eigen Amstelcampus (12:00, Amsterdam; Tegenstanders: PDK Huizen en Bolsward). Kom vooral langs voor een potje volleybal (of sluit aan bij de derde helft). Het weekend daarna hebben we teamweekend in Leuven (met H1, D1 en D2) en zullen er afspraken gemaakt worden voor het komende seizoen! (en onze doelstelling!) Stay Tuned!

Kan je geen genoeg van ons krijgen? Volg onze avonturen op Instagram: ‘usdames2’!

Mazzel!

Kelly Ackermans