Eurosped – Pharmafilter US Dames 1

29 januari 2019

Wauw wauw wauw. Wat een lekkere pot. Na twee karige potjes, excuses vanuit ons, hebben wij afgelopen weekend weer een goede knaller neergezet. Soms is het niet meer dan een boerencake met 4 ingrediënten, zoals Frank zo mooi zegt. Aan 4 goede afspraken hadden wij zaterdag dan ook genoeg. 4 afspraken houden de boel lekker overzichtelijk want niet iedereen kan net zoals Residee alles onthouden.

Verder was er tegen Eurosped gewoon een hele positieve vibe. De credits hiervoor gaan naar Kelly Ackermans, niet alleen in te huren voor feesten en partijen maar ook voor een lekkere team-bondings-oefening. Kortom, iedereen begon lekker aan de wedstrijd. Er werd keihard gewerkt en eerlijk is eerlijk, Eurosped wist in de tweede set gewoon niet meer wat ze tegen ons in moesten brengen. Helaas wisten wij nog net niet genoeg van het thema ‘doorpakken’.

Langzamerhand lieten wij de lange girafjes aan het einde van de set weer terugkomen in hun spel. Natuurlijk zijn wij sympathieke chicks enzo, maar dit was NIET de bedoeling. Deze week hebben wij dus een taak. Dat is doorpakken. Doorpakken tegen Apollo en dat alles thuis bij de allermooiste club van de Eredivisie.

Dus Apollo, kom maar op.

Foto’s door John van Geenen