VC Sneek – Pharmafilter US

30 december 2018

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd van 2018 op het programma, tegen Sneek welteverstaan. Onze supporterslijst, ook wel bekend alle vrienden en kennissen van Marly, werd doorgegeven zodat er een mooi gedeelte op de tribune voor US was afgezet.

Eenmaal aangekomen in Snits, kregen we een warm welkom, zeker voor Sas en Lisa die vroeger voor Sneek hebben gespeeld. Al snel bleek dat we ook in Sneek ‘de Amsterdamse ploeg’ genoemd worden. Frank speelde hierop in door in de peptalk voor wedstrijd de Amsterdamse wapen woorden als opdracht mee te geven: barmhartigheid (Rianne is hard bezig om dit woord te onthouden aangezien Frank een overhoring geeft 5 januari) tonen naar elkaar & heldhaftig en vastberaden de wedstrijd in gaan.

En dat hebben we gedaan. We hebben alles gegeven om het Sneek zo moeilijk mogelijk te maken. Iedereen van het team was hard nodig om de punten binnen te halen. We hebben gestreden voor wat we waard waren maar uiteindelijk moesten we onze meerdere erkennen in Sneek, die met goed en vooral snel spel aan het langste eind trokken: 3-1.

Voor ons is nu de kerststop aangekomen: een tijd om rust te pakken, te reflecteren maar ook vooral om vooruit te kijken naar het tweede gedeelte van het seizoen. Daarin moet het immers gaan gebeuren. Wij zijn hard bezig om de stappen te maken die er toe moeten leiden naar ons doel: handhaving in de Eredivisie.

Maar goed, eerst lekker het nieuwe jaar goed in gaan. Wij wensen onze supporters, sponsoren en u een fijne kerst en gelukkig oud en nieuw!

En hopelijk zien we jullie op 5 januari als we weer van start gaan met een oefenwedstrijd tegen Voltena. En speciaal voor Frank, we vieren daarna sinterkerstENNIEUW. We gaan je te zijner tijd overhoren of je het woord nog weet😉

Liefs,
Pharmafilter US dames 1

Foto’s van John’s Pictures