Pharmafilter US D1 – TT Papendal/Arnhem D1

11 december 2018

Jaaaaa…onze eerste 3-0 overwinning in de eredivisie is een feit!!!

Zo dat is eruit…maar nu eerst even naar het begin van onze wedstrijddag.

Afgelopen zaterdag mochten wij in onze eigen Amstelcampuseen wedstrijd spelen tegen het Talent Team van Papendal. Altijd fijn om thuis te spelen (maar dat geldt natuurlijk voor alle teams). Toch liep het afgelopen zaterdag iets minder lekker in de voorbereiding. Sanne Kruis was vertraagd door een lekkage in huis en Kelly Ackermans werd op weg naar de sporthal van haar fiets gereden door een automobilist (die vervolgens ook gewoon door is gereden!!). Gelukkig waren beide meiden nog redelijk op tijd in de hal en hebben kunnen trainen. Bij Kelly was Hetty Ackermans redder in nood, ze heeft haar wonden verzorgd en ingepakt. Bikkel die Kelly is heeft ze gewoon getraind en de wedstrijd gespeeld (en goed ook!).

De uitslag van de wedstrijd weten jullie al, dus alleen nog even korte schets van de wedstrijd zelf: het voelde VET lekker! We hebben met zijn alle hard gewerkt, steeds weer koppies bij elkaar gehouden en blijven gaan. Het wedstrijdplan dat we hadden hebben we goed kunnen uitvoeren en dat heeft gewerkt! Wat resulteerde in onze eerste overwinning in eigen huis, BAM!!

Dit was het ultieme moment om het lang uitgebleven antwoord op het grote raadsel, over de overwinningsdans ‘the fighter’, prijs te geven, maar uhm, ja.. die kwam dus niet! In alle enthousiasme van de overwinning zijn we het domweg vergeten. Maar hé… no worries, jullie houden het van ons tegoed!

Maar nu nog even echt een belangrijk ding: een big shout-outnaar onze supporters en vrijwilligers. We zijn ontzettend blij met al jullie inzet en support bij de wedstrijden. Ook afgelopen zaterdag hebben jullie ons erg gesteund. Heel veel dank daarvoor!

Als echte fighters gaan we aanstaande woensdag weer strijden voor puntjes, dit keer tegen Springeldal-Set Up ‘65 in Ootmarsum en wie weet komt er weer een mooi moment voor ‘de’ overwinningsdans. Stay tuned!

Wedstrijdverslag geschreven door Taraymie Bleijert, foto’s genomen door John van Geenen.