5e Thuisspeeldag US

26 november 2018

US H1 heeft eindelijk de smaak van winnen te pakken met een sterk collectief van de ploeg van Kalt werden de Haarlemse mannen verslagen (3 – 2).

Zo ook Pharmafilter US D2. De jeugdige dames van Joost en Irene wonnen aan de hand van Vermeulen de beslissende vijfde set van de belegen dames van Irene.

Helaas, helaas, helaas kon Mobiquity US D3 dit niet want ze beschikten niet over Vermeulen die gaten in de vloer sloeg. De middens hielden geen enkele bal tegen in de blokkering. De middens van D3 moeten toch echt wat vaker die blokjes dichtlopen, want op deze manier gaat het echt niet meer. 2 – 3 werd het voor Spaarnestad D1.

Ook de vooralsnog onverslaanbare kluit spaghettislierten van US H4 ging zonder Koen door de knieën tegen Sovoco H2 (1-3).

Van de Brug Tanktransport US D9 was daarentegen opgewassen tegen het vernuftige derde damesteam van CTO’70 Volleybal. De dames van het 9e wisten met een paar mooie prikballen de tegenstander moedeloos te maken. Het werd 3-1 winst, jeeuhj!

Heren 2 won van de dinosaurussen Jaap, Henk en Stefan. Spaarnestad won één setje en zakte vooral passend door het ijs (3-1).

De wedstrijden van Hot Item US Volleybal Jeugd MA 1 nemen wel dramatische vormen aan. De moraal staat onder druk en mentaal hebben de meisjes het zwaar. Naast dat ze op school ook veel naar die leuke jongens kijken moeten ze misschien eens uit de vijver van US JB1 proberen te vissen. Misschien zit daar wel een leuke knul bij? Albatros MA1 was veel te sterk en setstanden bij de 0 – 4 logen er niet om.

Kids Aktief US D4 was uit haar hum. Was de sterspeelster van dames 4 te veel bezig met de aflevering van Tegenlicht die zondag? Iedereen van US weet dat zij meewerkt aan het televisieprogramma. Hier kun je hem terug zien: https://www.uitzendinggemist.net/aflevering/456505/Vpro_Tegenlicht.html

Als je goed oplet bij de aftiteling weet je om wie het gaat.  Het werd uiteindelijk 1 – 3 voor Spaarnestad D4.

De al eerder bejubelde US Volleybal Jeugd JB 1 overtrof hun eigen stoutste dromen. Het enige waar zij dit seizoen op moeten letten is dat ze er van genieten. Zulke grandioze seizoenen maak je niet vaak mee. De enige concurrent Zaanstad JB 1 werd met de grond gelijk gemaakt. Is deze lichting van jongens over een paar jaartjes te bewonderen in een van de eerste teams? Alle voortekenen wijzen er op. Nu al!

Dames 10 won last but not least een heerlijk wedstrijdje serveren, twee dames van D10 serveerden samen 2 volledige sets binnen. Chapeau! Tegen CTO’70 Volleybal D4 werd het een dikke verdiende 4-0.

Van de totaal 43 gespeelde sets won US er 24. Eindelijk een goede thuisspeeldag! Dank D10 en JB1! De dikst verloren set was van MA1 met 8-25, de dikst gewonnen set was van D9 met 25-9. In het US-Damesteam van de week staan: Vermeulen (D2), T. Brooshooft (D10), H.  Hoogland (D10), M. Tijs (D10), C. van Setten-Wansing (D9) en A. Rijlaarsdam (D9)

In het US-Herenteam van de week staan: B. Louwaars (H1), M. Oude Vrielink (JB1), R. Dwidjono (JB1), S. Sandberg (JB1), T. Oudejans (JB1) en T. Silleman (JB1). Win je wedstrijd en sta in het team van de week!