Pharmafilter US wint set tegen FAST

10 november 2018

In het kader van ‘omdenken’ naar aanleiding van het vorige Pharmafilter US bericht nog een kort verslag over de wedstrijd tussen Pharmafilter US Dames 1 en de Flamingo’s.

De eerste set begonnen we sterk. De gehele set liep het gelijk op, alleen op het einde kwamen we net te kort om de set binnen te halen. De tweede set konden we verder bouwen op de eerste set. Met Izzy in het veld die wat mooie blokpunten pakte en de rest van het team dat goed verdedigde behaalden we onze eerste setwinst!! Sophie mocht eindelijk de ‘vis’ nadoen en als team werd dit moment dan ook even goed gevierd.

In de derde set hadden we moeite om weer opnieuw te focussen wat zorgde voor een slordige start. Na een wissel bij Flamingo’s op de diagonale positie kregen we wat minder grip op de aanval. Ondanks de inhaalslag, het vele verdedigen en sterke services kwamen we deze set ook net te kort.

We hadden mooie kansen in de wedstrijd tegen de Flamingo’s, alleen wisten we nu nog maar 1 set te verzilveren. We hebben als team gestreden, weer mooie stappen gezet waarbij iedereen een steentje bijgedragen heeft.

Op naar Alterno in Apeldoorn! We blijven hard werken, groeien en stappen vooruit zetten.

Verslag geschreven door Desiree Nouwen, foto’s genomen door John van Geenen.