Derde thuisspeeldag US

6 november 2018

De thuisspeeldag bij US was wederom een matige.

Om te beginnen lukt het Pharmafilter US D1 nog steeds niet punten te halen. Kuhel kan nog zo goed spelen, ze kan het niet alleen. Als US een vis nadoet, heb je aan een tegenstander die zich voordoet als vogels een gevaarlijke. Dames 1 verloor 1 – 3 van FAST D1. Waarom staan flamingo’s eigenlijk op een been?

Dat was niet de vraag bij het eerste herenteam. Zij kwamen terug van een 0-2 achterstand maar goed spelende Verhees kon de vijfde set niet binnenhengsten. US H1 – NVC H1 eindigde in 2 – 3.

Bij Pharmafilter US D2 ging het helemaal mis. Het leek wel de toren van Babel in het veld bij de dames van het tweede. Van der Lingen wist niet in welke taal ze moest communiceren met haar aanvallers. Het werd 0 – 4 voor Volleybalcentrum.nl Armixtos D1.

De degelijke dames van Mobiquity US D3 hielden zich meer bezig met de bruiloft van Van der Sloot diezelfde avond. De koppen waren er dus niet bij toen de 5e set werd verloren tegen AVV Keistad D1 (2-3).

US H4 hoopte ook op de bruiloft te mogen komen. Echter waren niet uitgenodigd. Wat een sof. Wat een dreun. US H4 – VV Amsterdam H2 werd 2-3. Heren 4 liet het lopen. Met De Waard voorop konden ze naar de overwinning fluiten. Gelukkig hoefde er één specifiek team niet te fluiten. Dit was omdat er zaaldienst was.

US D6 had dus tijd om uit te slapen en genoeg energie om met 4 – 0 van Armixtos D5 te winnen. Sterspeler van de dag: Nijzink.

Een van de weinige viersetters van de heren van het tweede was een feit met de 3-1 winst op AVV Keistad H2. Vitalli deed het gewoon alweer en had weinig hulp nodig van Klich.

Dan hebben we nog onze trots: Hot Item US Volleybal Jeugd MA 1. Wij als US zijn sowieso trots op ze. Toch zit het ze niet mee. Reactie uit het team van I. Slavenburg: “Het zit ons niet mee.” N. Slavenburg: “Sterker nog, het zit ons niet mee.” Ze verloren met 1 – 3 van MOVE MA 2.

Alles gewonnen tot nu toe? Dan zit je vast in Kids Aktief US D4. De lastige wedstrijd tegen AVV Keistad D2 werd binnengesleept met 3 – 2. Huurneman vond het een leuke wedstrijd.

De heren van Rum Barrel US H7 hadden een rumproeverij achter de kiezen en dat werkt maar 1 set. Het 1 – 3 verlies van Zipangu H1 was daaraan te wijten, aldus Meijer.

Afsluiten met een winstpartij dan maar? US H5 doet wat u vraagt. Heerlijk (3-2) en allemaal dankzij Van Bockel. En VV Amsterdam H5. Van de 49 sets werden er 22 gewonnen. Was iedereen gespannen voor die alles bepalende ALV?

Dikst verloren set: 11-25 bij Hot Item US Volleybal Jeugd MA 1. Dikst gewonnen set: 15-3 bij Kids Aktief US D4

In het US-damesteam van de week staan: Mariska Stolwijk, Marije Nieuwland, Nanda Pluijter (D4), Anna Kuzina, Bianca Koning en Carlijn Renders (D6).

In het US-herenteam van de week staan: Marek Kriz, Jelmer Lubberts en Victor Chavagne(H2), Andre Alencar, Bas Vedder, Christiaan Bruijn (H5). Doe je best, win je wedstrijd, wie weet sta je de volgende keer ook in het US-team van de week!