Regio Zwolle D1 – Pharmafilter US D1

29 oktober 2018

Afgelopen week hebben wij maar liefst 2 wedstrijden gespeeld. Aan mij de eer om hier een verslag over te schrijven!

Zoals iedereen weet, hebben wij helaas nog geen setje weten te pakken in de Eredivisie. Nu kan ik ervoor kiezen om hier uitgebreid op door te gaan, maar dat doe ik niet. Ik kies ervoor om te benoemen waar ik allemaal wel rammend trots op ben. Dus laten we bij het begin beginnen :).

  1. De aankleding van de wedstrijden.

Want wow wow wow wat ziet dat er goed uit! Anouk en haar familie die er samen voor zorgen dat alles klaar staat, Cor die de matten uitrolt, John die met de camera paraat staat, Jelmer en Bram die alles vastleggen en HALLO we hebben regenboog-uitschuif-tribunes. Wie kan dat nou zeggen.

  1. Gala-ballen met bubbeltjes

Ja, precies dat. Gal- ballen met bubbeltjes. Welke volleyballer wil dat nou niet. Vooral als setter is het fijn, deze stroeve bal ligt gewoon echt lekker in de handjes.

  1. Nedflex op je bil

Nee niet Netflix and chill, maar Nedflex op je bil. Niet alleen dikke credits naar de aankleding van de wedstrijden, maar natuurlijk ook naar de bedrukking van onze tenues. Heel gaaf al die sponsoren die er zelfs voor zorgen dat onze bidons er Tip Top uitzien.

  1. Onze Yell

Want wie oh wie weet nou eigenlijk precies wat wij zeggen… Misschien roepen we wel de hele tijd heel hard ananas in een andere taal. Of schelden wij in het Chinees. Who knows??? Wie het weet, mag zich melden! Graag de combinatie van het woord dat wij roepen en de betekenis daarvan kunnen ervoor zorgen dat je de hoofdprijs wint. Namelijk: meeyellen!

  1. De fotoshoot

Ik zat gister te kijken naar de marathon van Amsterdam. Guess what, deze eindigt gewoon op de plek waar wij onze fotoshoot hebben gehouden. De plek waar een nieuw wereldrecord is gelopen, is tevens de plek waar onze haren door de wind wapperden. Dit resulteerde dan ook in prachtige foto’s voor een shampoo reclame of een reclame voor extensions. Kortom, GEWELDIG. LOVE IT.

  1. De staff

Nee niet de staf van sinterklaas, DE STAFF. Ik bedoel maar, wij worden omringd door 4 mannen + Hetty. Wat een luxe! Zoveel aandacht. En dan heb ik de scouts nog niet eens meegenomen. Hemel dit!

  1. De AA

Dit wordt een verwarrend kopje. En ook gelijk de laatste. Ik weet gewoon dat jullie denken dat ik naar Anonieme Alcoholisten ga. Maar TUURLIJK niet. Kijk, ik liet het net al even vallen. De fotoshoot. Ik bedoel maar, wat een looks. Dat is toch echte oprechte Amsterdamse Arrogantie.

Hoppa, dit waren de 7 punten waar ik trots op ben. Ik kan nog wel doorgaan, maar ook ik moet weer aan het werk. Daarnaast heb ik wel eens gelezen dat mensen afhaken wanneer teksten te lang worden. Ik hoop dat dat nu niet het geval is geweest.

Dikke hoge 5 naar iedereen! Wij gaan vrolijk verder en lieve mensen, er komt een dag…. DAT WIJ GEWOON GAAN WINNEN! Gun ons wat tijd en dan komt het vanzelf.

DIKKE LIEFDE VOOR IEDEREEN!

Groetjes dames 1

Kijk voor de foto’s op de site van Johns pictures