Heren 1 Voorbereidingsweekend

16 september 2018

Na bij elkaar opgeteld al uren geplankt te hebben (maar dan ook van iedereen optellen heh), ingemaakt te zijn geweest door kaas aangedreven minderjarigen en eindeloze discussies aan hebben moeten horen tussen onze bearjew en SS’er over of fietsen wel of niet kentekenplaten met een ster er op moeten, is us h1 bijna klaar voor het seizoen.

Met de missie om een nieuwe yell te vinden zijn wij Amsterdam ontvlucht, op zoek naar de juiste oerkreet. Undercover en onder het mom van ‘What happens in Nimma, stays in Nimma’, leek een weekendje inkechnito in Nijmegen de juiste plek voor deze crusade. Tevens bood deze openhartige stad ook de mogelijkheid om samen eens lekker naar de getver te gaan (a.k.a. Teambuilding). Tot eenieders verrassing waren er ook twee damesteams van US in Nimma aanwezig..

Maar aan Ons mom veranderde niks. Er zijn enkel wat meer monden die de in Nimma plaatsgevonden zoetsappigheden kunnen delen als (lees: wanneer) ze zich, vaak na het een pitcher of twee, verspreken. Over verspreken gesproken, ken je dat spel waarin je in een cirkel staat en een boodschap overdraagt en dat iedereen het steeds wat verder verneukt door de boodschap een beetje te twisten naar eigen smaak door er een persoonlijk sausje (voor het gemak Kechtjup genaamd) overheen te gooien?! Leuk spel. Bijna niet te winnen.

Maar wat is friet dan ook zonder saus? Niet te hachelen toch? Met al het speeksel in de wereld blijft het overheerlijke frietje (zonder Kechtjup) aan het eind van de dag gewoon een aardappel. Al draagt een Solanum Tuberosum een goude schil, zonder saus is hij niks, zelfs niet van de gril.

Met blauwe plekken van onduidelijke herkomst, herstellende cortexen en chronisch verzuurde bovenbenen en schouders, zijn wij klaar om dit seizoen af te trappen: 15 september met een paar bekerwedstrijden (thuis) en 22 september ‘voor het eggie’ (uit). Of we die yell gevonden hebben in Nimma kun je horen tijdens onze wedstrijden. Dat er saus op zit is niet uitgesloten.