Dames 1 laat van zich horen

16 september 2018

Onze trouwe fans vroegen zich af waar alle verhalen bleven. Het bleef namelijk nogal stil vanuit onze kant. Was dit omdat we naar de eredivisie gingen? Wat is er toch aan de hand met US Dames 1?

Om eerlijk te zijn met jullie heb ik nog niet eerder de tijd gehad om een stukje te schrijven over o.a. al onze avonturen (teamweekend) en onze voorbereidingen (oefentoernooien). Vandaar dat ik onze trouwe fans toch even een kleine update wilde geven en mijn excuses wilde aanbieden.. Maar zie het zo.. het kan alleen maar beter worden vanaf nu!

Deze zomer was redelijk een rollercoaster gevoel voor ons.. misschien ken je het wel als je een avondje iets te lang door hebt gehaald en dan eindelijk in bed ligt.. en dan begint het.. het begint te draaien terwijl je wilt slapen.. nou ik kan ontkennen dat mij dit ooit is overkomen, maar iedereen weet dat dat gelogen is.. Daarom kan ik dit gevoel (als niemand anders) dan ook redelijk reflecteren op wat er gaande was deze zomer… Nieuwe trainer, (gedeeltelijk) nieuw team, een nieuwe yell en een nieuw niveau! Wat staat ons te wachten? Destijds allemaal onzekerheden.. en ik kan eerlijk zeggen dat onzekerheden niet helemaal mijn ding zijn. Ik haat echter verassingen, maar ik kan jullie een ding vertellen, we gaan dit doen! Met dit team, met elkaar, één team één taak! En hoe? Dat gaan we gaanderweg wel zien. We gaan een avontuur samen aan! En in dit avontuur zullen we het echt niet altijd makkelijk hebben, maar zoals ik graag zou willen zeggen: Without struggle, success is not nearly as much worth..

And what if we lose?

Well, with endurance and reflection comes understanding and growth!

Dit zal ons motto zijn dit seizoen! We gaan ervoor en we gaan dit avontuur aan! Het is namelijk een (team)proces, een proces dat ons brengt naar wat er nog komen gaat! We maken ons klaar voor dit seizoen! En wat we ook gaan doen, we zijn er voor elkaar! En wij hopen jullie (onze trouwe fans), dit seizoen ook weer terug te zien op de tribunes! Want jullie horen tenslotte ook tot dit team! Één team, één taak!

Tot in de sporthal!

De eerste wedstrijd van Dames 1 is op 6 Oktober in de Amstelcampus. Wees erbij!