Nieuwe trainer Heren 1

11 juli 2018

Herman Fröberg, Ben Krimp & Bert Pollen, Mark de Waard, Rob Meijer, Teun Buijs, Aad van Vliet, Frank Boonstra, Aad van Vliet, Marcel Boonstra, Gertjan van Potten & Hans Schoonheim, Tiong Kam, Wim Kraakman, Fred Man, Tiong Kam & Fester van Noord, Rob Pletting, Tiong Kam, Willy Steenbakkers & Frank van Rooijen, Martin Oude-Egberink, Christophe George & Rogier van Meggelen, Frank Pranger, Fred Man en afgelopen jaar stonden Gertjan van Potten & Mike van der Zand voor de ploeg. Dit seizoen (2018/2019) is er alweer een trainer/coach gevonden voor US heren 1: Jorrit Kalt. Hij is het meer dan waard om in dit illustere rijtje te komen.

De TC is heel blij met Jorrit Kalt als nieuwe trainer. ‘Wij hebben er vertrouwen in dat hij het team zowel mentaal als fysiek een stap verder kan brengen.’ Uit het team zijn de reacties niet mis. Zo is de ene positief over het feit dat Jorrit mee doet aan zijn eigen verzonnen krachtrondje. En geeft een ander aan over Jorrit: “Al zegt ie niet echt ervaren te zijn, het lijkt erop dat we een zwaar jaar tegemoet gaan waarin we veel kunnen leren.” En weer een ander: “Jorrit zijn enthousiasme om-van-dit-zinkende-schip-vol-arrogante-zakken-een-gestroomde-Amsterdamse-grachtensloep te maken, werkt erg aanstekelijk. En is zeker bevorderlijk voor de intrinsieke motivatie van ons vedetten-team. Laten we hopen dat zijn naïviteit ‘om nog iets succesvols van ons te kunnen maken’ het hele seizoen zal duren!” En weer een ander “Ik ben echt blij dat Jorrit onze trainer wordt, omdat ik denk dat hij ons individueel en als team beter kan maken en met zijn enorme drive het team naar een hoger niveau kan tillen en daarnaast omdat je goed bier met ‘m kunt drinken.” Ook ziet iemand dat Jorrit allemaal BA barracusjes van ons wil maken. En weer een ander: “Met trainer Jorrit wordt US het fitste team van de tweede divisie. Hij brengt ook de Amsterdamse branie mee, die het uit overwegend importamsterdammers bestaande team, uitstekend kan gebruiken.”

Verder geeft iemand aan dat hij heel blij is met de nieuwe trainer. Hij oogt fris en energiek en heeft een idee waar hij met het team naartoe wil. Ik ben benieuwd hoe het gaat uitwerken en kijk uit naar de samenwerking met hem. Daarnaast geeft een ander aan dat de trainer goed terug gaat naar de basis.” Daarbij geeft iemand aan: “Met deze nieuwe trainer zit onze beachbody voor 2019 bij voorbaat al geramd!” Verder geeft een teamgenoot aan: “Jorrit Kalt, een man die ik nog nooit boos heb zien worden, of aan bier ten onder heb zien gaan. De trainer die zonder Oost-Duitse houding, zonder enig weerwoord ons door een Oost-Duits trainingsschema weer fit gaat krijgen.” En de laatste: “Lekker dat Kalt erbij is! Dat moet bijna wel geluk brengen! Hij is tenslotte de 13e man. Daarnaast glimt zijn hoofd. Is Kalt dan eigenlijk een soort poolbal nr13. Dat is tenslotte ook de bal met het hoogste nummer. Ik heb vertrouwen in hem! Als ie toch maar niet op biljart blijkt te zitten…”