Communicatiecommissie stapt over naar Technische Commissie

31 maart 2018

UPDATE 1 april: Grapje! De leden van de Communicatiecommissie stappen NIET over naar de TC. Dat betekent wél dat we hierbij een oproep aan jullie allemaal doen: help de TC en voeg je bij dit gezelschap! Vele handen maken licht werk en dáár vindt alle actie plaats, zoals we in ons vorige bericht al schreven. US rekent op je!

De leden van de Communicatiecommissie hebben besloten een overstap te maken naar de TC. Vanwege tegenvallende reacties op de vacatures bij de Technische Commissie heeft de Communicatiecommissie besloten de TC de helpende hand te bieden. De zevenkoppige commissie zal in haar geheel plaatsnemen in de TC.

Toe aan iets nieuws

Jody, oud-voorzitter van de Communicatiecommissie: “We zijn heel blij met deze stap. We waren na een aantal jaar in de Communicatiecommissie allemaal wel toe aan iets nieuws, en bij de TC vindt nu eenmaal de actie plaats. En laten we eerlijk zijn, zonder TC valt er voor de Communicatiecommissie natuurlijk ook niet zoveel te communiceren.”

Einde aan TC-tekort

Ook Nina, bestaand TC-lid, is blij met de nieuwe aanwas: “Met dit gebaar van de Communicatiecommissie is in één klap een einde gemaakt aan ons ledentekort. Sterker nog, we zijn nu veruit de grootste commissie van de vereniging.”

Overigens is door dit besluit wel een groot aantal vacatures ontstaan in de Communicatiecommissie. Deze commissie zal in haar geheel moeten worden gevuld.