Wedstrijdverslag Seesing Orion DS1 – Pharmafilter US DS 1

30 maart 2018

Zaterdag 24 maart waren we afgereisd naar Doetichem. Onze taak was om degelijk te winnen, want deze wedstrijd waren we alles behalve compleet. Ook de toppers van Dames 2 konden ons niet ondersteunen.

De eerste set waren we niet helemaal in ons doen. We waren te afwachtend. Hier maakte Orion prima gebruik van. De thuisploeg pakte de eerste set met 25-19. Wij waren niet van plan dit nog een keer te laten gebeuren. We hadden een tandje bij gezet en pakte de tweede met ruime cijfers, namelijk met 10-25.

In de derde set werd het meer een wedstrijd. Van beide kanten werden goede dingen gedaan. Verdiend wonnen we deze set met 22-25.

De laatste set was nog een spannende en het laatste gedeelde van de set was nek aan nek. Met een goede service en een mooie omloop bal hebben we deze set winnend kunnen afsluiten met 26-28. Daarmee wonnen we ook de wedstrijd.

Taak volbracht!

Wedstrijdverslag geschreven door Lisa de Groes.