US H1 – Spaarnestad

19 maart 2018

Zaterdagavond speelde US een volleybal wedstrijd tegen Spaarnestad. Er werd met een bal gespeeld. Het hoofdprogramma met Spaarnestad H2 tegen SVU H1 liep uit. De heren Vos, V. Offenbeek en V. Duinen hadden een zware kluif aan de studenten uit Uilenstede.  US zat bibberend op de tribune van de Beijneshal. De wedstrijd was guur.

Babykatjes

In de eerste twee set’s speelde US met Spaarnestad, als babykatjes met een levende muis spelen. Muis verdedigde als de beste. Louwaars verdeelde als een heuse aanvoerder en heerste als spil in een automatisch geheel. Van Dongen timmerde er aardig op los. Het was dus niet gek dat de eerste set eindigde in 18-25. De tweede set ging als gezegd door op de eerste Joris bleef zijn puntjes scoren, Bouw had de passlijn onder controle en André pakte links en rechts een blokje. 23-25 werd het en Spaarnestad mocht er even aan ruiken.

Miraculeuze ballen

In de derde set begon Spaarnestad meer en meer te verdedigen en kwamen er af en toe miraculeuze ballen terug over het net. De jonge jongen die er in was gekomen passte goed en groeide punt voor punt in de wedstrijd. Hoe hij heet? Jorgos Zoet, Jesse Sturm of Sander Trouw. Ze lijken alle drie op elkaar. US heren 1 kwam op achterstand en coach Van Potten zag dat we terugkwamen naar 22-22. Vervolgens werd het 24-23 en belandde de over het net gepasste bal in de brievenbus van de blokkkering van US (25-23). Zonde.

Jammer

Van der Hoeven kwam er de vierde set in. Hoonhout kwam er ook in. En Snoek ook. Van Potten informeerde Verhees of hij er misschien ook in wilde. Behalve de servicereeks van Van Dongen kwamen we niet in de buurt. (25-19) De laatste set zat US niet meer in de wedstrijd en Spaarnestad gloreerde. Jammer, met 15-10 ging Spaarnestad er met de winst vandoor. Uiteindelijk een verdiende overwinning in de Beijneshal.

Sfeerimpressie

Wat vindt men eigenlijk van de Beijneshal?

Jeroen de Wit: “Buiten straalt de sfeer van binnen goed uit. #tjernobyl #bommetjeerop #vochtig #vies #plakkerigemuren zijn niet misplaatst.”

Rob Meijer: “Wordt tich wel hoog tijd dat hier gerenoveerd gaat worden.”

Peter van Gent: “Wat een oude zooi”

Thomas H: “Fijne sport gelegenheid en leuke bar met veel keuzes. Wel beetje zoeken waar je heen moet want je kan de hal niet 123 vinden.”

Paulus Cocu: “Eentree lijkt op een krakershol. Geen duidelijke signalering waar de ingang is.”

Leonardo butler: “Leukste plek voor een drankje na de wedstrijd.”

Jo Rullens: “Oude hal en achterstallig onderhoud. Kleedkamers en toiletruimtes niet schoon. Parkeren duur.”

Mirjam Koster: ”Altijd even gezellig ons daar te zijn. Goed en gezellig personeel”

Dick van Opzeeland: “Leuke sporthal en gezellige bar”

Rene Swertz: “Het is een sport kantine waar gedart wordt, als dat je doel is, dan is het best. Om uit te gaan is het een beetje deprimerend, onder andere vanwege de locatie in het meest troosteloze gebouw dat de mooie binnenstad van Haarlem kent.”

Josine Schildmeijer: “Geweldige lokatie! Wij hebben een feest mogen geven en maurice en zijn team zijn fantastisch! “

Victor van den Hoven: “Lekker volleyballen!”

Jan-Paul Bourguignon: “Kleedkamers stinken nogal. Onbegrijpelijk dat SRO.nl hier niets aan doet.”

Hans Peter van der Horst: “Slecht onderhouden locatie”

Enzo Buscemi: “Slopen.”

Simon Haskell: “Ouwe zooi.”

Veerle Van Laarhoven: “Prima zaal”

jessica bonnema: “Nogal oud, verder prima sportzaal”

Chris: “Van buiten minder, van binnen mooi”

Richard.P. Weijens.: “Oud en vervallen”