Dames 1 in vijfsetter niet langs VV Alterno D2

17 januari 2018

Hoi, hier even een korte samenvatting/verslagje van de afgelopen maand. Allereerst iedereen nog een supermooi, gezond, liefdevol en sportief jaar toegewenst (beter laat dan nooit, zullen we maar zeggen;)).

Op 16 december speelden wij de laatste thuiswedstrijd van 2017 tegen VC Sneek dames 2. Wij wonnen deze wedstrijd met 3-1 en dat hebben wij daarna goed gevierd op het US-feest!

Rondom de feestdagen kregen we de nodige rust en 4 januari konden we weer fris starten met de trainingen.

Op 6 januari hebben wij een oefenwedstrijd gespeeld tegen VV Utrecht dames 1. Deze eindigde in 2-2. Het was fijn om weer wedstrijdgevoel te krijgen. De week erna werden nieuwe dingen uitgeprobeerd, er werd hard getraind, veel gecommuniceerd en alle koppies stonden weer dezelfde kant op.

Op zaterdag 13 januari mochten we eindelijk weer, de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. We gingen op bezoek bij Alterno dames 2, iedereen had er zin in. Helaas begonnen we de wedstrijd niet zo goed als we wilden en gingen de eerste twee sets verloren met 22-25 en 21-25. De twee sets daarna startten we beter en wonnen we met 25-19 en 26-24. Dat betekende dus nog een vijfde set! Het ging gelijk op, maar uiteindelijk trok Alterno toch aan het langste eind en werd het 13-15. De energie in en buiten het veld was goed en iedereen vocht voor elk punt, dus al met al een prima begin, en ondanks 2-3 verlies toch één punt binnen! Lola werd uitgeroepen tot MVP.

Aanstaande zaterdag, 20 januari, spelen we thuis om 18.00 tegen Oskam Taurus dames 1. Komen jullie ons allemaal aanmoedigen?