Dames 1 ten onder tegen Apollo

26 november 2017

Volgens specialisten is de maand november een moeilijke maand. De dagen zijn kort en ze worden alleen nog maar korter en donkerder. Daarnaast staat november vaak bekend als de grijze maand om haar druilerige weer. Geen beloftes van sneeuw of een elfstedentocht, maar grijs en grauw. Is er dan niks positiefs te melden over de maand november? Jawel! Zo staat de maand november onder andere in het kader van Sarah Daalderop, want waarom is de maand november zo belangrijk voor Sarah?

Iedereen die Sarah een beetje kent, weet dat Sarah dol is op de maand november. Het is de maand waarop Sarah weer een jaartje ouder wordt. Zo werd Sarah gisteren 21 lentes jong en dat moet natuurlijk gevierd worden! We hadden een surprise party gepland voor Sarah en daarvoor moesten we haar naar de sporthal lokken. Dat was nog best spannend, want met welke smoes krijg je Sarah nou naar de sporthal, ze haat de sporthal! Gelukkig hadden we Ruth in ons team die wel een slim plannetje had bedacht; “Als we haar nou een blinddoek omdoen en zeggen dat we naar een feestje gaan, gaat Sarah sowieso wel mee! Sarah is altijd in voor een feestje!” aldus Ruth. Dus zo hadden we Sarah blij gemaakt met een dode mus, want Sarah had een super sexy pakje aan en was klaar om los te gaan. Eenmaal in de sporthal aangekomen gaven we haar een volleybal outfit en zeiden we dat ze eerst toch echt even moest genieten van een fan-tas-tische volleybal wedstrijd.

Zoals ik eerder zei, haat Sarah sporthallen en vindt ze volleybal al helemaal stom. Om haar dan toch een leuk verjaardagscadeau te geven hadden we besloten met het team om 3-0 te verliezen. We stonden in de tweede en derde set op setpoint, maar de blik van Sarah met het idee dat we zouden winnen schrok mede teamgenoten af en we wisten dan ook dat er niks anders opzat dan die sets ook uit handen te geven. Sarah zei enthousiast; “Dit is echt een van de mooiste verjaardagscadeautjes ooit, dat mijn team op zo’n dag alles opgeeft zodat ik een mooie dag heb, dit is fantastisch!” Na de wedstrijd kon Sarah weer haar sexy pakje aan en konden we haar verjaardag verder vieren met een stuk taart. Na wat taart en bier konden we dan eindelijk naar de stad gaan om naar een echte 90’s party te gaan. Helemaal Sarah haar muziekstijl aangezien ze niet zoveel heeft meegekregen van de 90’s. Ze stond te stralen op de nummers van K-Otic en de Vengaboys. “Wat fijn dat mijn teamgenoten mij naar een feestje meenemen en volledig denken aan mijn muziekstijl, wat een feest.” Als kers op de taart om de avond helemaal af te maken gingen we naar huis en kwam Sarah erachter dat haar jas was gejat! Maar zo positief als Sarah altijd is zei ze dat ze toch al toe was aan een nieuwe jas en niemand deze dag vol verassingen voor haar kon verpesten! Wat een fijn mens is het toch! Al met al was het een geweldige verjaardagsfeest met een heerlijke wedstrijd en vertelde Sarah ons vandaag dat ze nu al uitkijkt naar volgend jaar!