Lustrumweek Amstelcampus hal: 2 t/m 6 oktober

23 september 2017

Onze Amstelcampus hal bestaat alweer 5 jaar! De omnivereniging van US organiseert daarom in de eerst week van oktober 2017 een Lustrumweek met activiteiten.

5 jaar geleden verlieten wij de Wibauthal met alle US-afdelingen en verhuisden naar de Amstelcampus. US Omni wil de succesvolle samenwerking met USC en US gedurende deze periode niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben ze, in samenwerking met onze eigen Activiteiten Commissie, een heuse Lustrumweek in het leven geroepen met 3 verschillende activiteiten.

Maandag 2 oktober: Pubquiz

Met de Pubquiz trappen we de Lustrumweek ter ere van het 5-jarig bestaan van de Amstelcampus Hal af!! Strijd tegen of met je teamgenoten tegen mede-USers. Of bundel de krachten in een team met sporters van verschillende afdelingen en test je (algemene) kennis. Om 20.00 uur zal de pubquiz in de Amstelcampus hal beginnen met Edwin Raap als quizmaster.

Wanneer: maandag 2 oktober van 19.30 tot 23.00 uur

Waar: Amstelcampus hal

Aanmelden: mail naar activiteitencommissie@usvolleybal.nl

Woensdag 4 oktober: Spelletjesavond

Spelletjes en fanatieke sporters, een top combi! Kom langs, vorm een team en win de Spelletjesavond! Verschillende spelletjes zullen uit de kast getrokken worden of neem een eigen spel mee. Voor iedereen wat wils dus!

Wanneer: woensdag 4 oktober van 19.00 tot 23.00 uur

Waar: Amstelcampus hal

Aanmelden: niet nodig

Vrijdag 6 oktober: US All Sports Tournament + feest

Voor sommige van jullie een onbekende activiteit maar voor de oude rotten een fijne herinnering. Deze avond is je kans om een keer een andere sport te proberen die US te bieden heeft en daarmee je mede US’ers van andere afdelingen te ontmoeten. Om 19.00 uur begint het US All Sports Tournament en om 21.00 uur zal het feest in het Amstelcampus café aftrappen. Op het feest zullen we een momentje aangrijpen om samen op het nieuwe seizoen te proosten!

Wanneer: vrijdag 6 oktober van 19.00 tot ?? uur

Waar: Amstelcampus hal

Aanmelden: uiterlijk 24 september via het Facebook-evenement of via mail naar us.algemeenbestuur@gmail.com

NB: Vrijwilligers zijn nog steeds welkom.

Lustrum Amstelcampus hal 2017