US Heren 1 door in de beker

12 september 2017

US heren 1 heeft een muizenstapje richting de bekerwinst gezet. In een school tussen Huizen werden de kaaskoppen verslagen met 0-3. Kaasboer Albert Cristine bouwt het kaasstremsel van Huizen heren 1 om tot een aardige kaashomp. Het lijkt een harde man op een stuk weke kaas.

Onder leiding van Musters smolt US Heren 1 de wedstrijd om tot een spekkie naar hun bekkie. Snoek en Louwaars hadden de fulltime job : ‘opstelling maken en opschrijven’ op zich genomen. Cupido schoot zijn pijlen van de achterlijn. Soms geniale ballen. Soms verloor hij zijn stukje brood in de kaasfondue. Hoonhout wist elk kaasblokje te omzeilen na elke kaatsbal van Muis. Aan de opslag van ‘beste-kaasburger’ Ten Asbroek kan je zien dat hij het bij Martinus heeft geleerd. Men zegge niet voor niets: ‘Aan de geur van kaas herkent men de geit.’ Van Dongen gunde de kaaskoppen nog wel een setje, maar Van der Hoeven wist met één hand en vijf kaasstengels de 0-3 binnen te harken.

Tot slot heeft US heren 1 een trainer coach. Hij heet Van Potten en stelde dat de competitie bijzaak is. Wij gaan ons dit seizoen volledig op de beker richten. Van Potten: “We kunnen elk team aan. Ieder kaasje heeft zijn gaatje.” Na deze wijze woorden aten we die avond worst.