Samen schrijven we geschiedenis! Halve finale beker Dames 1

23 januari 2017

unnamed (1)

Voor het eerst in onze geschiedenis staat US in de halve finale van de beker, en wel tegenover regerend landskampioen VC Sneek. Afgelopen woensdag was de uitwedstrijd. Sneek heeft 3-1 gewonnen, maar dat ging minder makkelijk dan ze hadden verwacht. Met slechts een handvol publiek wisten onze dames zich al voldoende gesteund om te knallen tegen de landskampioen. Denk je eens in hoe dat zal zijn als we in de thuisspeelhal met 100 man publiek zijn en de tegenstander écht kunnen imponeren. Dames 1 verdient met het bereiken van de halve finale onze steun en een groot feest! Dus laten we daar met z’n allen voor gaan!

Om dat mogelijk te maken, zullen wij proberen voor extra tribunes/zitplaatsen te zorgen in de hal. Daarnaast zal het team dat naar het oordeel van de jury (het bestuur) op de beste manier de dames aanmoedigt, beloond worden met een pitcher. Dit kan door een spandoek, een outfit, het maken van de meeste herrie of het zingen van de leukste liedjes. Wees creatief!

Obama is inmiddels echt uit het Witte Huis, maar op de vraag of wij, met z’n allen, de finale kunnen bereiken, is het antwoord wat ons betreft simpel: YES WE CAN!

Tot donderdag,

Het bestuur

unnamed (2)