Indeling TC Breed

16 november 2016

Hallo USers,

de TC breed is sinds de zomer flink veranderd, wij verwelkomen Guido Weide en Jan Frank de Hoop bij de TC. We hebben daarom ook een nieuwe indeling van de TC contactpersonen gemaakt. Zie onderstaand schema.

We zijn nog op zoek naar 1 extra TC contactpersoon voor H9 en D11. Voel je je geroepen dan horen wij dat graag via technischecommissie@usvolleybal.nl of spreek ons aan in de hal, we zijn allemaal heel aardig 😉

Daarnaast nog een laatste puntje van aandacht:

Als jullie meetrainers via via laten meetrainen, zouden wij daar wel graag op de hoogte van worden gesteld. Dit is de afgelopen tijd enkele malen vergeten en zorgt ervoor dat wij verrast worden als nieuwe leden zich aanmelden. Aanvoerders, graag uw aandacht hiervoor!

met vriendelijke groet,

TC Breed

H9 Thijs (Tijdelijk) D11 Guido (tijdelijk)
H8 Guido W. D10 Thijs
H7 Guido W. D9 Thijs
H6 Lisa D8 Guido
H5 Lisa D7 Guido
H4 Lisa D6 Jan Frank
D5 Jan Frank