Spelregelcafe! Hoe goed ken jij de spelregels?

4 september 2016

poster spelregelcafé

Spelregelcafé! Zowel algehele spelregelkennis als subsidie voor de club, dus interessant voor íédereen, of je nou komend seizoen gaat fluiten of niet!

Nieuwe Spelregels

Ken jij alle nieuwe spelregels al? Nee? Kom dan naar het spelregelcafé! Op zaterdag 10 september vanaf 11:00 uur en donderdag 15 september om 19:30u en 21:30u organiseren we een spelregel- en scheidsrechters-informatieronde. Behalve uitleg over de regels (en er zijn nogal wat wijzigingen dit jaar!) zullen we het ook hebben over het hoe en wat van het fluiten zelf. De bijeenkomst zal ongeveer 1 tot 1,5 uur duren, maar als je eerder weg moet om te trainen is dat geen probleem.

Maar dat is nog niet alles! De bond wil de deskundigheid verhogen, volleybalmasterz.nl promoten en het spelplezier bevorderen en promoot daarom dit spelregelcafé. Als er genoeg mensen zijn die ter plekke de instaptoets maken, krijgen we daarom nog subsidie ook. Volleybalmasterz.nl is dé site over de spelregels, met voorbeelden, filmpjes en oefentoetsen. Ook kan je hier je spelregelbewijs halen, wat tevens als bewijs geldt voor je deelname en om in aanmerking te komen voor de subsidie. Om de toets te maken moet je wel inloggen, dus zorg dat je je spelerscode bij de hand hebt!

Aanmelden

Aanmelden kan via scheidsrechterscoordinator@usvolleybal.nl, maar voel je vrij gewoon aan te schuiven 🙂 Als je al vragen hebt of nog graag andere zaken besproken wil hebben op de bijeenkomst, kan je die ook doormailen.
Oh, en breng wel je eigen tablet/laptop mee om de toets te kunnen maken. Op een smartphone kan ook, maar is wel wat gepriegel, zeker als je een wat kleiner scherm hebt… 😉