Voorlopig trainingsschema 2016-2017

15 augustus 2016

We hebben een trainingsschema voor komend seizoen gemaakt. Zoals te zien is zijn we nog hard op zoek naar trainers voor een aantal teams. Mocht je training willen geven (20 punten voor het 100 puntenplan en oneindig veel karmapunten) horen wij het graag. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk aan te sluiten op jullie wensen, maar met zo veel leden zal dit niet overal gelukt zijn.

Start trainingen

Wat betreft de start van de trainingen kunnen we melden dat we a.s. donderdag 18 augustus kunnen beginnen in de Amstelcampus. Over de start van de trainingen in het ROC worden jullie z.s.m. ingelicht.

Als er nog vragen en/of opmerkingen zijn kunnen jullie een e-mail sturen naar: technischecommissie@usvolleybal.nl of even contact opnemen met de betreffende contactpersonen van de technische commissies.

Wij wensen jullie veel plezier komend seizoen!

Groeten,
TC Hoog & TC Breed