Orion – Dames 1

22 april 2016

13041479_1030344487058883_2013262538425453473_o

Aan de voorbereiding lag het zeker niet; wat slechte koppelpogingen en nog slechtere foto’s waren gemaakt, de muziek in de auto was zoals altijd weer fantastisch, alle goede nummers konden we van voor naar achter meezingen en Martijn heeft vlak voor de wedstrijd zijn favoriete krachtoefening nog even tot in de puntjes verbeterd qua techniek.

In de kantine stond de plaatselijke fanfare ons al op te wachten en nadat we onze kleedkamer hadden gevonden in deze enorme Topsporthal stond niks ons nog in de weg om een goede wedstrijd te gaan spelen.

We begonnen dan ook goed aan de wedstrijd, zaten er meteen lekker in. Met Lisa de Groes (sv), Ruth (libero), Nina en Brecht (midden), Laura Kim (dia), Anne en Ellen (pl) liep het direct goed. Helaas lieten we het aan het eind liggen en verloren we deze set met 25-22.

In de tweede set kwam de spreekwoordelijke stoomtrein op gang (toch, Ruth?) en deze wonnen we, mede door een mooie serviceserie van Emma, vrij makkelijk met 15-25.
We konden dit niveau in het midden van de derde set niet vasthouden. De ene servicefout na de andere werd gemaakt en we verloren met 25-20.

Helaas moesten we ook de laatste set aan ons voorbij laten gaan: 25-21.

Maar het spannendste moest nog komen… wat zou Sliedrecht doen tegen Utrecht?? In de auto op de terugweg tevergeefs de sporthal in Utrecht opgebeld om te vragen wat de stand daar was. Gelukkig heeft Martijn wat contacten bij Utrecht, waardoor wij te horen kregen dat wij veilig zijn en volgend seizoen sowieso weer in de Topdivisie uitkomen!!

Morgen (Zaterdag de 23ste dus) spelen we om 17.30 uur alweer onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Er nemen een aantal meiden afscheid, dus kom allemaal kijken om voor de laatste keer Dames 1 in deze samenstelling aan te moedigen.
Tot dan!